Cele mai citite despre crusta

10 retete cu pulpe de pui

Pulpele de pui sunt iubite de toata lumea si pot fi preparate in multe feluri. Uita-te ce ingrediente ai prin casa si incearca o reteta de pulpe de pui pentru tine si cei dragi.


1 Pulpe de pui coapte cu cartofi

Toata lumea mananca pulpe de pui cu cartofi. Este una dintre cele mai raspandite

Semanatul gazonului in perioada martie - octombrie

Conditiile climei din tara noastra ne permit sa putem infiinta o suprafata gazonata din martie pana in octombrie. Cea mai buna perioada este in lunile martie-mai si toamna, in intervalul august-octombrie. Temperaturile de semanat sunt de minim 10-12o C (inclusiv noaptea) si maxim 30o C. Astfel, daca

5 moduri de a gati aripioarele de pui

Toata lumea este incantata de niste aripi de pui crocante, servite ca o simpla gustare sau la o masa intre prieteni. Aripile de pui pot fi gatite in mai multe feluri, iar rezultatul este intotdeauna unul cat se poate de apetisant.


Poti face aripi de pui la gratar, la ceaun, in cuptor, in

Cele mai noi despre crusta

Cum sa prepari cartofi prajiti la fel de buni ca cei de la Mc Donald. Ingredientul secret pe care sa-l adaugi

Stiai ca printre ingredientele folosite pentru a prepara faimosii cartofi prajiti ca la McDonald's se numara si un ingredient folosit la prajituri? Ei bine, acesta este ingredientul secret.

Locul din casa in care este cel mai bine sa tii painea. Se pastreaza mai bine ca oriunde

Painea este unul dintre cele mai consumate alimente de catre romani, insa multi dintre acestia gresesc atunci cand o depoziteaza. Randy George, o legenda a panificatiei si proprietarul Red Hen Baking din Middlesex, Vermont, a oferit cateva sfaturi cu privire la depozitarea acesteia pentru a se pastra cat mai mult timp proaspata.

Greselile pe care le fac gospodinele cand pregatesc snitele acasa

Snitele sunt o mancare simpla si rapida, care poate fi preparata cu usurinta acasa. Cu toate acestea, chiar si atunci cand reteta este simpla, pot fi facute greseli care pot duce la un rezultat neasteptat.