Poze cresterea genelor

Iata cele mai relevante poze despre cresterea genelor de pe acasa.ro

Cele mai citite despre cresterea genelor

Fenomenul „bully” la locul de munca. Colegii toxici care-ti fac viata un calvar

Americanii le spun “bullies” (la singular “bully)... ii intalnesti peste tot, din primii ani de scoala pana in ultimii ani de cariera. Sunt acei colegi, multi aflati in pozitii de conducere, care, prin comportamentul lor, afecteaza moralul, eficienta, chiar si sanatatea celorlalti. Sunt agresivi, egoisti, omniscienti, aroganti. Pentru companii, prezenta acestor bullies inseamna productivitate scazuta, costuri mai mari, profit mai mic, imagine negativa.

Cum sa iti protejezi copilul iarna - Sporturile de iarna

Sporturile de iarna reprezinta bucuria copiilor. Fie ca este vorba de datul cu saniuta, patinaj sau schi, acestia sunt primii care abia asteapta sa se arunce in zapada. Ca orice activitate, sporturile de iarna prezinta insa si unele pericole. Primul lucru la care trebuie sa te gandesti este imbracam

Cum trebuie sa consumi fructele Goji

Fructele Goji sunt fructe miraculoase, cu o serie de beneficii pentru organismul uman. Contin numeroase substante nutritive si antioxidanti puternici care imbunatatesc calitatea sanatatii si previn imbolnavirile. Ajuta si la eliminarea kilogramelor nedorite.

Cele mai noi despre cresterea genelor

Sondaj: Cand, unde, cat si de ce citesc romanii?

Potrivit unui sondaj realizat recent, unul din trei romani (36,1%) aloca mai mult de 5 ore saptamanal lecturii. Totodata, 3 din 4 respondenti considera lectura importanta pentru o stare de bine si includ activ cititul in obiceiurile zilnice.

STUDIU! Romanii petrec 9 zile pe luna pe telefon! Ce retea sociala prefera

Un studiu arata ca 3 din 10 romani petrec, in total, 9 zile pe luna, pe telefonul mobil.

Cum gestionam furia si cum o transformam in forta de creatie?

Furia este o emotie puternica si intensa care poate determina actiuni si reactii. Desi este adesea vazuta ca fiind negativa, furia poate fi o sursa puternica de energie care, atunci cand este valorificata eficient, poate duce la rezultate constructive. A invata cum sa ne folosim furia in actiuni pozitive este o abilitate care poate imbunatati starea emotionala, poate contribui la cresterea personala si la imbunatatirea relatiilor.