Cresterea copilului

#reguli de grup #copii #viata sexuala #sex #partener de cuplu

Viata sexuala cu copii in casa: 4 reguli pe care sa le respecti

De cand ai ramas insarcinata, cu siguranta viata ta sexuala s-a schimbat considerabil. Iar dupa nastere si pe masura ce copilul creste lucrurile par sa devina tot mai complicate.

Nu gasesti nici timpul si nici spatiul intim de care ai nevoie pentru a desfasura activitatile atat de necesare unei relatii de cuplu. Nu iti ramane decat sa te adaptezi, asadar, la noile conditii si sa gasesti moduri ingenioase pentru a te apropia de partenerul tau.

Iata cum poti te apropii intim de partenerul tau, in functie de situatie:

1. Cand dormiti impreuna cu cel mic

Daca micutul nu a implinit inca 6 luni, nu trebuie sa iti faci probleme ca ar putea observa sau ca l-ar afecta activitatea voastra sexuala.

Din pacate insa, prezenta si sensibilitatea copilului nu sunt singurele lucruri de care ar trebui sa iti faci griji. S-ar putea ca faptul ca este acolo sa va afecteze si pe tine si pe partenerul tau, provocandu-va un blocaj.

Cumpara un patut pentru cel mic si asigura-te ca doarme, altfel risti sa fii intimidata de prezenta lui in apropierea voastra.

2. Cand copilul este treaz

Daca vi s-a aprins pasiunea intr-unul din momentele cand cel mic se joaca linistit in tarcul lui, oferiti-i jucaria preferata si mutati-va in alta camera.

Aveti grija insa sa nu faceti prea mult zgomot, cel mic s-ar putea speria. Copiii simt frica si ar putea percepe gemetele tale drept durere, asa ca nu risca prea mult in aceasta privinta.

3. Cand copilul tau prescolar iti invadeaza dormitorul

Chiar daca are camera lui deja, micutul tau vine peste voi atunci cand viseaza urat sau cand doar vrea sa se alinte. Daca v-a surprins chiar cand erati pe cale sa faceti sex, amanati momentul.

4. Cand copilul tau isi gazduieste prietenii peste noapte

In primul rand, stii foarte bine ca trebuie sa te feresti de copilul tau. Dar atunci cand mai sunt si alti copii implicati, cea mai buna solutie este abstinenta.

Daca totusi nu poti amana partida de amor, antreneaza copiii intr-o activitate sau pune-le un film la care sa se uite. Nu atat de departe incat sa nu-i auzi nici tu pe ei, totusi. Pana la urma, este datoria ta sa ii supraveghezi in timpul vizitei.

Sursa foto: mirror.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Top