Cresterea copilului

#petreceri copii #Halloween copii #evenimente Halloween

Unde sa mergi cu copilul de Halloween

Halloweenul este o sarbatoare de origine celtica, care s-a raspandit in toata lumea multumita imigrantilor irlandezi din Statele Unite ale Americii. In mod traditional, aceasta festivitate in care copiii se deghizeaza in monstri si vrajitoare si colinda pe la casele oamenilor in cautare de dulciuri se sarbatoreste in noaptea de 31 octombrie, insa in multe tari aceasta data difera.

Acasa.ro te invita sa sarbatoresti Halloweenul alaturi de micutul tau in cadrul unor petreceri tematice organizate in mai multe orase din tara.

Halloween la Muzeul Antipa

De Halloween, pe 31 octombrie, intre orele 10.00 si 20.00, toti curiosii si curajosii sunt invitati la Muzeul "Grigore Antipa". Aici, tu si copilul tau veti descoperi adevarul stiintific din spatele "creaturilor" care infricoseaza lumea de secole: pisici negre, mamifere "vampir", "demoni" etc.

Inscrierile se fac in limita a 25 de locuri/grupa la telefon 021.312.88.26, tasta 5, sau pe e-mail: florentinap@antipa.ro. Costul unui bilet este de 10 lei/participant.

"Dracula Film: Horror and Fantasy Festival", Brasov si Bran

Din 31 octombrie si pana pe 3 noiembrie, Brasovul si Branul vor fi gazdele primei editii a "Dracula Film: Horror and Fantasy Festival". Potrivit organizatorilor, in mai multe locatii din cele doua orase vor fi prezentate 40 de proiectii, incluzand si filme SF pentru copii. Pentru mai multe informatii, acceseaza site-ul festivalului draculafilm.ro.

"Halloween Party 2013", Dumbolino Land, Bucuresti

Dumbolino Land, locul de joaca din Piata Gorjului, organizeaza o mega petrecere de Halloween pentru adulti si copii in seara de 31 octombrie, intre orele 18.00 si 21.00. Aici vor exista numeroase momente de animatie, un show inedit de dans, o sceneta tematica si multa muzica. Pretul de intrare pentru un copil este de 50 de lei.

"Sweet Fest", Hanul lui Manuc, Bucuresti

"Sweet Fest" va avea loc la Hanul lui Manuc din Capitala, in perioada 1-3 noiembrie. Aici veti avea parte de prajituri traditionale, cadouri terifiante, deserturi somptuoase si specialitati pregatite pe loc. Accesul este gratuit si se va face pe Strada Franceza nr. 62-64, intre orele 10.00 si 20.00.

"Orasul Vrajitorilor", Ploiesti Shopping City

Petrecerea de Halloween va incepe in mall-ul din Ploiesti pe data de 31 octombrie, la ora 17.00 si va dura trei ore. Aici, copiii sunt invitati sa se intalneasca cu Harry Potter, Merlin, Vrajitorul din Oz si Zana Nasa din basmul "Frumoasa din Padurea Adormita".


Sursa foto: gardenclub.homedepot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Sfatul expertului