Cresterea copilului

#somnul copilului #saltea de pat #aerosleep #igiena bebelusului #aerosleep baby protect

Siguranta, igiena si confort pentru somnul bebelusului tau

Produsele Aerosleep au fost concepute special pentru igiena si siguranta bebelusilor, in timpul somnului, atat acasa, cat si in calatorii. Pentru aceasta, cei de la Aerosleep, au lansat tehnologia unica 3D, tip fagure si au dezvoltat produse bazate pe o lunga cercetare stiintifica, facand fiecare saltea mai sigura si mai igienica.
 

Cum reduce AeroSleep urmatoarele riscuri posibile de SIDS ( sindromul mortii subite la copii)?

 

Structura tip fagure 3D este foarte permeabila la aer (5% tesatura tehnica, 95% spatiu deschis). Aceasta structura puternica sustine o greutate de peste 2.000 kg/m2. In acest fel, un strat de aer este creat intre corp si saltea, prin care aerul circula liber. Riscul de sufocare din cauza obstructiei fizice se reduce considerabil.


Concluzia testului stiintific efectuat de „ TUV Rheinland” (Germania):

 

  • Permeabilitatea la aer a AeroSleep este de 1.260 litrii/m2 pe secunda. O respiratie nerestrictionata pentru adulti necesita 700l/m2 pe secunda.

 

Concluzia testului stiintific efectuat de RAM Consulting (SUA):

 

  • Comparativ cu saltelele si invelisurile de saltea standard, AeroSleep Baby Protect reprezinta un pericol de sufocare extrem de scazut la copiii de toate varstele, indiferent daca este uscat sau ud.
  • Structura tip fagure 3D optimizeaza evacuarea de CO2 expirat si furnizarea de aer proaspat din jur.

 

Concluzia testului stiintific efectuat de „TNO Industie en Techniek”:

 

Comparativ cu saltelele standard, AeroSleep Baby Protect in combinatie cu AeroSleep Baby Fitted Sheet contribuie la o eliberare sporita a CO2 expirat si in acelasi timp, la furnizarea de aer proaspat, prin sistemul saltelei. Acest efect reduce acumularea de CO2 in saltea si in consecinta reduce riscul de re-inhalare de CO2.

Datorita structurii tip fagure 3D permeabila la aer, AeroSleep optimizeaza evacuarea de aer cald si furnizarea de aer proaspat. Riscul de supraincalzire se reduce considerabil.

 

Concluzia testului stiintific efectuat de Centexbel (Belgia):

 

O saltea cu AeroSleep Baby Protect evacueaza caldura cu 34% mai repede decat saltelele obisnuite.

AeroSleep Baby Protect trebuie spalat la 60°C. Aceasta este temperatura necesara pentru a spala toate bacteriile, polenul si acarienii. Copilul tau se bucura de un mediu de dormit curat dupa fiecare spalare.

Mai mult decat atat, AeroSleep Baby Protect are o pelicula protectoare impermeabila care evita contactul dintre copilul tau si alergenii din saltea. Pericolul de alergii este limitat.

Orice umiditate (regurgitare sau urina) trece prin structura deschisa tip fagure 3D la stratul de absorbtie intermediar. Aerul din stratul 3D superior asigura evaporarea rapida astfel incat sa mentina suprafata invariabil uscata. In acest fel, copilul se bucura de confortul unu somn uscat si iritatiile pielii tipice nu au nicio sansa.

In cazul saltelelor permeabile la aer clasice, foarte frecvent, voma patrunde adanc in miezul saltelei. Este acolo unde bacteriile si mucegaiul gasesc un loc propice pentru dezvoltare deoarece nu poti spala salteaua. Dar o protectie de saltea clasica ofera doar o solutie partiala datorita ventilatiei insuficiente care cauzeaza sufocarea si supraincalzirea.

AeroSleep Baby Protect combina toate proprietatile pozitive: tine salteaua departe de bacterii si evita in acelasi timp sufocarea si supraincalzirea. De asemenea, toate bacteriile sunt eliminate cu o spalare rapida a AeroSleep Baby Protect la 60°C.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului