Cresterea copilului

#sasltea copii #nichiduta.ro

Salteluta ideala pentru copilul tau la reducere pe nichiduta.ro

Creatorii de saltele pentru patuturile copiilor au realizat o mare varietate de modele. Acestea au caracteristicile tehnice specifice dezvoltarii optime a muschilor spatelui si a coloanei bebelusilor si copiilor de pana in 3 ani. Omologate de UE datorita materialelor din care sunt realizate, dar si a finisajelor, reprezinta alegerea perfecta pentru orice tip de patut destinat celor mici in varsta de 0-3 ani.

Pentru a putea alege salteaua decvata dorintelor dvs. va prezentam cateva modele de saltele realizate din materiale ecologice sau inalte calitativ. Una dintre caracteristicile esentiale ale saltelei pentru copiii de 0-3 ani o reprezinta rigiditatea. Aceasta trebuie sa fie adecvata si sa se mentina pe parcursul intregii perioade de utilizare a acesteia.

“Salteaua pentru patut Bebe Nest” are un design modern generat de forma sa ovala si de ruloul inalt cu calduros care ii inconjoara marginile. Pe langa aspectul esthetic, ruloul are scopul de a proteja bebelusul, de a oferi acestuia sentimental de siguranta si caldura chiar daca doarme in camera sa.

Suportul pentru corp este confectionat din materiele antialergice, cu rigiditate adecvata si rezistente la socurile mecanice fara a se deforma. Ruloul lateral este umplut cu spuma de polierster fiind dens, placut la atingere si rezistent. Husa cu care este imbracata salteaua este din bumbac 80% si poliester 20%, putand fi igienizata ori de cate ori este nevoie. Poate va place salteaua realizata din fibre natural si in acest caz va supunem atentiei

“Salteaua Nichiduta cu doua fete cocos hrisca plus”. Acest tip de saltea are in component sa doua straturi de fibre naturale: unul din fibre de cocos, iar celalalt din seminte de hrisca. Ambele suporturi sunt rezistente, ofera elasticitate adecvata bunei dezvoltari a corpului copilului si nu dezvolta alergeni, acarieni sau mirosuri neplacute. Se paote utilize pe oricare dintre parti sau se pot alterna periodic. Este livrata cu husa detasabila si lavabila confectionata din poliester.

“Salteaua Nichiduta Latex Arcuri Cocos Lux” are dimensiunile de 120 X 60 X 9,5 cm. Are in componenta urmatoarele materiale: unul din fibra de cocos, altul din latex natural si unul din arcuri. Inalte calitati antialergice si antimucegai. Husa din bumbac 100%, prevazuta cu fermoar usor de curatat si intretinut. Suprafata din latex are orificii care permit ventilatia permanenta a saltelei. Arcurile rigide asigura suportul stabil nedeformabil in timp dupa utilizari zilnice timp de 3-4 ani. Se adapteaza perfect anatomiei corpului fara a pierde din elasticitate.

“Salteaua Bamboo Soft” este confectionata integral din spuma poliuretanica datorita cereia i se mentine rigiditatea optima in ciuda utilizarii indelungate. Este antialergica, nu dezvolta acarieni sau mirosuri neplacute in timp si paote fi utilizata pe oricare dintre fete sau prin alternarea lor. Se livreaza cu husa detasabila si lavabila din vascoza 55% si poliester 45%. Dimensiunile sale sunt de 140 X 70 cm si grosimea de 11 cm.

“Salteaua Cocos Spuma Poliuretanica Komfort Lux” are 2 fete si o grosime de 8.5 cm fiind adecvata utilizarii in patuturile din lemn sau pliabile. Partile laterale sunt din strat de nuca de cocos pentru mentinerea robustetii perfecte, si eliminarea dezvoltarii acarienilor si a mirosurilor neplacute.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului