Cresterea copilului

#copii #jucarii #jucarii copii #tractoare copii # rolly toys

Rolly Toys, traditie germana in fabricarea tractoarelor pentru copii

ADVERTORIAL

Rolly Toys, compania germana producatoare de jucarii, este fondata de catre Franz si Rosa Schneider, in 1938. Astazi, la 75 de ani de la infiintare, afacerea de familie s-a transmis din generatie in generatie, pastrandu-si acelasi obiectiv initial, de a bucura parintii si copii din intreaga lume, cu jucarii si accesorii de o calitate cat mai performanta, care sa raspunda cerintelor acestora.

Istoria companiei Rolly Toys, incepe in 1938, cand familia Schneider pune bazele celei dintai afaceri, pentru ca 9 ani mai tarziu, sa fie creat logo-ul acesteia. In 1949 se construieste prima cladire a companiei, semn ca afacerile, an dupa an, au demarat spre directia dorita. Anul 1951 aduce cu sine lansarea primei linii de jucarii de plus pentru ca doi ani mai tarziu, Rolly Toys sa devina marca inregistrata.

Primul tractor cu pedale, marca Rolly Toys, iese de pe portile fabricii la 16 ani de la infiintare, bucurandu-se de un succes rasunator pe piata jucariilor din intreaga lume. Astazi, produsele finite acopera o gama mult mai larga, incepand de la camioanele rollyTracks, tricicletele rollyTrikes, excavatoarele rollyDigger, saniutele rollySnowChampion, instrumentele de gradinarit rollyClassicSummer, accesoriile rollyAccessoires sau jocurile rollyOutdoorGames.

Producatorii isi asuma responsabilitatea sigurantei pentru fiecare jucarie proiectata si cu meticulozitatea dovedita de cele peste 7 decenii de experienta, se implica incercand sa inlature pana si cel mai mic risc ce ar dauna potentialilor utilizatori. O prioritate pentru toate jucariile Rolly Toys este siguranta, astfel, toate echipamentele trebuie sa corespunda standardelor europene EN 71-3. Materialele folosite, indiferent daca este vorba despre plastic, metal sau vopsele, sunt in exclusivitate ecologice. Calitatea acestora este in permanenta verificata de un control intern, dovedita fiind de prezenta sigiliilor apartinatoare celor doua inspectorate TUV si CE.

Toate produsele Rolly Toys, inainte de a intra in productia de serie, sunt testate mai intai in gradinite, tocmai din cauza avalansei intr-un timp extrem de scurt, de factori decisivi in atestarea calitatii ( numarul mare de copii, supunerea jucariilor unor conditii improprii, legate de temperatura, greutatea si incarcatura diferite ). Astfel, tractoarele Rolly Toys pot fi imbunatatite, incercand sa asigure atat calitatea jocului, cat si sa redea intr-un mod realist, fiecare caracteristica in parte.

Tractoarele cu pedale pentru copii Rolly Toys, reproduc cu fidelitate utilajele agricole, respectand detaliile acestora. In acelasi timp, asigura jocului calitatea si valoarea de care se bucura fiecare copil, o data ce devine posesorul unui tractor cu pedale , marca Rolly Toys.

Exemplarele elegant finisate rollyMinitrac, dotate cu anvelope silentioase, claxon, bara de directie stabila si adancituri pentru genunchii celor mai mici copilasi, sunt perfecte incepand cu varsta de un an.

Pentru categoria juniorilor de la doi ani si jumatate, categoria Rolly Kid ofera variante atragatoare de tractoare cu pedale, spre deliciul neobositilor utilizatori. Pe langa pedalele cu rulmenti si capota rabatabila, tractoarele rollyKid pot fi accesorizate cu remorci si incarcatoare.

De la trei ani in sus, copii pot alege intre rollyJunior, rollyFarmtrac si rollyX-Trac, ce aduc in plus scaunul ajustabil, suspensia pe rotile din fata, pedalele de siguranta si sistemul de blocare a rotilor.

Cei interesati pot achizitiona tractoare cu pedele Rolly Toys din magazinele www.lumeacopiilor.com.ro si www.masinute-copii.ro

Despre Lumea Copiilor

Societatea noastra sc Efalia srl e unul dintre primii si cei mai cunoscuti distribuitori de jucarii si articole de plaja din tara. Ne-am preocupat incontinuu de diversificarea gamei de produse si de imbunatatirea calitatii produselor comercializate, reusind sa ne impunem in piata cu un raport calitate-pret greu de egalat.Produsele se comercializeaza atat in cadrul retelei de distributie locale in Dobrogea cat si la nivel national prin magazinul online www.lumeacopiilor.com.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Sfatul expertului