Cresterea copilului

#ingrijire copii # produse copii #jucarii #parinti

Reduceri la o gama variata de produse si jucarii pentru copii

Intre 7 si 20 noiembrie, magazinele fizice din reteaua nationala SMYK All for Kids ofera reduceri de preturi de pana la 50% la articole selectate de imbracaminte, incaltaminte si jucarii.

 

SMYK All for Kids, retailer-ul specializat in vanzarea de jucarii si articole de imbracaminte si incaltaminte pentru copii, anunta desfasurarea campaniei Black Friday 2022 in perioada 7-20 noiembrie in cele 26 de magazine de pe teritoriul Romaniei. Reducerile aplicate articolelor selectate se ridica pana la 50% si acopera toate tipurile de produse existente in gama SMYK.

“Pentru Black Friday ne-am indreptat atentia catre articole de sezon pentru ca vrem sa dam o mana de ajutor parintilor care fac acum cumparaturile pentru sarbatorile de iarna. De asemenea am decis sa oferim aceste oferte pe parcursul a doua saptamani, astfel incat sa oferim clientilor posibilitatea de se bucura de oferte pentru o perioada mail lunga.

 Multe dintre produsele cu pret redus, pe care le avem in magazine in perioada 7-20 noiembrie sunt idei extrem de potrivite pentru cadouri. Desigur am inclus in oferta si articole de prima necesitate pentru sezonul rece, precum fularele, caciulile sau manusile.

In plus, oferta de Black Friday este completata de reducerile de sezon, de pana la -50%, la articolele de imbracaminte, incaltaminte si accesorii din colectia toamna-iarna.”, spune Alexandra Cretan, director de marketing SMYK All for Kids.

In afara de jucarii, imbracaminte si incaltaminte pentru copiii pana la 14 ani, reducerile de Black Friday au fost aplicate si articolelor pentru ingrijirea bebelusilor, precum, patuturi de voiaj, scaune de masa termometru digital sau boluri din silicon pentru diversificare. Desigur sunt incluse in oferta si accesoriilor pentru copii de varsta mai mare – precum gentute, rucsacuri sau cutii de bijuterii.

Toate produsele incluse in campania de reduceri Black Friday 2022 pot fi vizualizate in catalogul cu oferte de pe smyk.ro.

Discounturile aplicate in cadrul campaniei de Black Friday nu se cumuleaza cu alte reduceri, promotii, cupoane sau cu reducerea aferenta cardului de fidelitate.

Parintii din 18 orase pot beneficia de aceste oferte prezente in toate cele 26 de magazine ale retelei SMYK: Bucuresti (AFI Cotroceni, ParkLake Shopping Center, MegaMall, Promenada Mall, Fashion House Outlet Militari, Colosseum Mall si Militari Shopping), Constanta (Vivo! Mall, City Park), Ploiesti (AFI), Galati (Shopping City), Timisoara (Shopping City), Deva (Shopping City), Oradea (Prima Shops), Bistrita (Retail Park B1), Satu Mare (Shopping City), Sibiu (Shopping City, Promenada Sibiu), Baia Mare (Value Centre), Piatra Neamt (Shopping City), Targu Jiu (Shopping City), Targu Mures (Shopping City), Targoviste (Dambovita Mall), Braila (Braila Mall), Brasov (Afi Brasov), Craiova (Electroputere Parc).

Datorita gamei variate de produse care respecta conceptul „All for Kids” – totul pentru copii in acelasi loc – magazinele SMYK sunt o destinatie de shopping esentiala pentru parintii cu copii intre 0 si 14 ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare