Cresterea copilului

#vizoo #rebecca louise watkinson #start de star #prichindelulmeu.ro

Rebecca Louise Watkinson – Prichindelul Anului 2008 la concursul START DE STAR

Ziua de duminica, 22 februarie, i-a adus Rebeccai Louise Watkinson o sansa la care putini indraznesc sa viseze: posibilitatea de a fi protagonista unui scurt metraj. Totul se va desfasura cu maxim profesionalism, scenariul si regia fiind realizate de un specialist in domeniu – Alexandra Sandu.

 

rebecca louise watkinson este marea castigatoare a concursului START DE STAR , organizat de PrichindelulMeu.ro. Anuntarea castigatorului s-a facut in cadrul unui eveniment pentru copii organizat in incinta Teatrului Masca. Cu sprijinul acordat de domnul director Mihai Malaimare , directorul teatrului si de firma de organizari evenimente Vizoo, copiii s-au bucurat de un spectacol de teatru – piesa Clovnii, de recitaluri ale grupului Rogvaiv si au admirat momentele de dans sportiv.

Initiatorii concursului si-au dorit sa premieze toti copiii si, cu ajutorul sponsorilor, cei mici au fost rasplatiti cu cadouri de la Movieplex, Kez Media, Erc Press, Cartea Copiilor, Perdele pentru copii, Botanique, Cartile Lucia Muntean, Tonus Club, Articole de petrecere, RevistaTus.

 “Ma bucur nespus ca am putut sa le oferim tuturor celor ce fac parte din comunitatea PrichindelulMeu.ro un eveniment special. Prilejul a fost cu atat mai deosebit cu cat a fost prima oara cand o parte din membrii forumului si toti participantii din cadrul concursului START DE STAR si PrichindelulMeu.ro s-au intalnit. Desemnarea castigatorilor si momentele speciale pregatite de copii au incantat audienta, iar numele marelui invingator a fost facut public in cadrul ceremoniei”
, a declarat  Dana Nitu, initiatoarea conceptului PrichindelulMeu.ro si a concursului START DE STAR in Romania.

Despre START DE STAR

Concursul organizat de PrichindelulMeu.ro a generat interes inca de la lansare si a atras multi participanti. De asemenea, site-ul a reusit sa implice in proiectele sale persoane care isi doreau sa ii ajute si sa ii sustina pe cei mici. Si pentru ca PrichindelulMeu.ro se bucura de succes, concursul continua!

“In 2009 continuam acest concurs, cu premii la fel de tentante si cu o idee ce deja a prins si atrage lunar multi participanti”, a precizat Dana Nitu. Asadar, In fiecare luna copiii si parintii lor, alaturi de sustinatorii acestora sunt asteptati la concurs. Anul acesta a adus si optiunea Puncte Speciale prin intermediul careia cei ce inscriu prichindei la concurs au mai multe sanse de a acumula puncte.

Si daca nu stiai ce inseamna PrichindelulMeu.ro, atunci afla ca acesta este un site destinat parintilor, mamicilor sau familiilor. Vei gasi aici atat rubrici interesante – Portal, Magazin Online , Forum, Articole, Sfatul Medicului, Programul Zilei,  cat si concursuri ofertante – START DE STAR.

PrichindelulMeu.ro isi asteapta vizitatorii cu numeroase rubrici interesante si chiar cu mai multe concursuri – adresate parintilor, mamicilor sau famiilor. Asadar, nu ezita si inscrie-ti prichindelul la concurs!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare