Cresterea copilului

#babysitter #parinti #bona #ingrijire copil #baby sitter

Primul serviciu online de babysitting

Cauti babysitter, bona sau pe cineva care sa-i poarte de grija copilului tau cat timp esti plecat? Prin CautaBona.ro, esti doar la un click distanta de bona ideala. Acesta este primul serviciu online de babysitting din Romania si isi propune sa aduca toate bonele sub un singur acoperis.

 

In termenii societatii de astazi, familia moderna face fata cu succes atat educarii copiilor, cat si progresului in cariera. Aceasta presupune insa gasirea unei persoane care sa aiba grija de copil atunci cand parintii nu pot fi acasa.

Criteriile de selectie pentru un babysitter sau bona sunt clare: in primul rand, parintii au nevoie de cineva in care pot avea incredere. Daca te afli la serviciu, dar esti in permanenta ingrijorat pentru siguranta copilului tau, este clar ca nu ai gasit persoana potrivita.

“Ideea unui serviciu care sa aduca online intr -un singur loc cererea si oferta pe piata de babysitting a venit la sugestia utilizatorilor portalului www.acasa.ro, partenerul nostru in proiectarea si lansarea proiectului. Din cercetarile noastre a reiesit ca cea mai complicata problema a parintilor nu este neaparat gasirea unei bone, ci gasirea bonei potrivite pentru nevoile copilului lor”, a spus Carmen Bogdan, Project Manager.

CautaBona.ro vrea sa faciliteze cautarea parintilor, oferindu-le un serviciu online modern si usor de folosit. Pentru ca este necesar sa stii totul despre persoana careia ii vei incredinta copilul tau, CautaBona.ro iti pune la dispozitie o baza de date complexa.

Bonele inregistrate aici isi pot completa un profil complet, ce cuprinde datele personale, experienta, referinte, documente (diplome, atestate), analize medicale, disponibilitate si tarife. In felul acesta, cautarea parintilor se poate desfasura la cel mai inalt nivel.

“Solutia cu care venim noi la aceasta problema sunt profilele complexe ale bonelor, care ii ajuta pe parinti sa selecteze persoana potrivita, tinand cont de recomandarile pe care aceasta le are de la parintii pentru care a lucrat anterior, precum si de calificarile si studiile acesteia. Nu in ultimul rand, parintele in cautare de babysitter poate verifica tariful practicat de bona, precum si intervalul orar in care aceasta este disponibila. Serviciul CautaBona.ro este deocamdata gratuit, cei care doresc sa il foloseasca trebuie doar sa se inregistreze pe site”, a mentionat Carmen Bogdan.

“Ingrijirea copilului tau nu este o joaca, e de la sine inteles ca daca ai un loc de munca nu-i poti fi alaturi 100% din timpul tau si atunci, un site ca acesta te poate ajuta sa gasesti o solutie. Poate fi un bun inceput”, a spus Andreea Marin Banica despre aceasta initiativa .

Totodata, CautaBona.ro se adreseaza si persoanelor care sunt in cautarea unui job si vor sa-si faca cunoscuta experienta si dorinta de a lucra in acest domeniu. Asadar, si bonele inscrise isi pot cauta familia ideala pentru care si-ar dori sa lucreze.

Parintii au intampinat cu caldura noul serviciu."Ne-a fost foarte greu sa gasim babysitter pentru copilul nostru. Am investit mult timp si efort pana am gasit-o pe doamna Irina, de care suntem foarte multumiti. Salut asadar lansarea ingrijirecopil.ro care ii ajuta pe parinti sa isi gaseasca mai usor bona potrivita. Mult succes!”, a declarat dr. Alex Ditoiu.  

Pentru a completa baza de informatii, CautaBona.ro a infiintat si rubrica “Bona saptamanii”. Aceasta este aleasa in functiile de studiile pe care le-a urmat, experienta si aptitudini.

De asemenea, pe site-ul CautaBona.ro, atat parintii, cat si bonele, pot gasi sfaturi utile despre alegerea unei bone, cum se angajeaza o bona, ce intrebari ar trebui sa cuprinda interviul de angajare si ce sa faca si sa nu faca o bona.

Linkuri recomandate: 

 Bone Bucuresti I Bone Constanta I Bone Cluj I Bone Iasi I Bone Sibiu I Bone Timisoara I Bone I Bona part time I Bona interna

 Angajez bona

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului