Cresterea copilului

#invatare #KidSmart #copii

Primul centru educational din Romania care aduce copiilor experiente pozitive de invatare

Succesul copiilor se construieste cu ajutorul educatiei. Atunci cand temele iau prea mult timp si devin obositoare, cand succesul scolar se bazeaza pe notele obtinute si memorizarea unui volum mare de informatii, scoala devine un loc al carei unic scop este sa obtina raspunsul corect de la elevi.

Pentru a sustine parintii care isi doresc o altfel de educatie pentru copiii lor, KidSmart Romania a lansat in Bucuresti KidSmart Friendly Education Center. Initiat pentru a aduce in Bucuresti un sistem de invatare modern care sa pregateasca performant generatiile viitorului, curricula educationala a fost scrisa de profesionisti si inspirata din sistemul educational finlandez, situat pe primul loc in clasamentul tarilor europene.

Scopul KidSmart Romania este sa ofere cat mai multor copii sansa unui mediu educational prietenos, care le aduce experiente pozitive de invatare, prin care copiii sa invete sa gandeasca, sa comunice sa dobandeasca noi cunostinte, sa coopereze in echipa.

Cele 6 programe dezvoltate pentru copiii de la 2 la 10 ani urmaresc dezvoltarea personala, sociala si emotionala a copiilor si la imbogatirea experientelor de viata printr-un set de 11 domenii aplicate, cu care copiii nu se intalnesc la scoala, dar care sunt atat de utile in viata de zi cu zi. Ele stimuleaza interesul pentru cunoastere, initiativa si perseverenta in activitati, ingrediente secrete pentru succesul copiilor pe termen lung.

Obiectivele cursurilor vizeaza: dezvoltarea inteligentei emotionale si creativitatii intr-un mediu sigur, prietenos, stimulativ, dezvoltarea gandirii logice si critice, dezvoltarea limbajului si a interactiunii cu ceilalti intr-un mediu plin de activitati antrenante pentru copii.

Copiii vor parcurge 11 module variate de la gatit pana la arta si tehnologie, dezvoltandu-si abilitatile practice si interesul pentru cunoastere. Fie ca ne vom pune halatul de om de stiinta, sortul de bucatar, costumul de prezentator meteo sau valiza de calatorii, copiii isi vor descoperi talentele si pasiunile, invatand cu drag despre lumea noastra.

Cursurile KidSmart de desfasoara din septembrie pana in iulie, iar parintii isi pot inscrie oricand copilul la programul potrivit. in fiecare luna, copii au o noua tematica fascinanta si plina de activitati diverse si practice.

KidSmart Friendly Education Center este locul unde copiii vor gasi un mediu prietenos in care vor fi fascinati din centrul pamantului pana la cele mai indepartate planete. Parintii sunt incurajati sa sustina o educatie moderna pentru copiii lor si sa continue si acasa procesul de invatare, in moduri inedite. Practic temele pentru acasa nu exista, in schimb parintii vor primi idei, sugestii si activitati stimulatoare, din care copiii beneficiaza cel mai mult in procesul de invatare.

KidSmart promoveaza educatia inteligenta si ii invata pe copii cum sa invete. Aici nu exista raspunsul corect, aici copiii sunt incurajati sa gaseasca cat mai multe raspunsuri posibile si sa isi dezvolte abilitatile de viata.

Parintii sunt invitati impreuna cu copiii la o lectie gratuita sa testeze sistemul educational KidSmart®. Pentru detalii, informatii si programari accesati www.kidsmart.ro si verificati locurile disponibile.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului