Cresterea copilului

#petreceri #copii #prichindelulmeu.ro

Prichindelul anului la Teatrul Masca

Lumea in nuante multicolore a celor mici, vesela si plina de haz, devine mai accesibila celor mari doar accesand portalul PrichindelulMeu.ro . Si nu de azi, de ieri. Ci demult!

Informatii utile , servicii si produse, adrese, numere de telefon, persoane de contact, concursuri, jocuri, sfaturi, toate isi gasesc raspunsul printr-o simpla calatorie virtuala ce te ajuta sa rezolvi eficient orice problema ai avea tu sau copilul tau. Cam cu asta se ocupa PrichindelulMeu.ro.


Dar, nu numai! Portalul organizeaza lunar un foto lunar care transforma prichindeii in micuţe STARURI şi devin vedetele unor şedinţe foto personalizate!


foto lunar organizat de catre PrichindelulMeu şi un eveniment anual in care premiaţii acestui concurs sunt  sarbatoriţi la acest eveniment!


Un eveniment vesel, o calatorie in lumea fantastica a copilariei, totul intr-o locatie perfecta acestui gen de manifestare: Teatrul Masca .


Peste 300 de invitati sunt asteptati sa participe la crearea unei atmosfere pline de bucurie, pe 10 aprilie, la Teatrul Masca. Timp de peste 3 ore, jocuri, teatru pentru copii, gustari, glume si sute de baloane vor intregi atmosfera de sarbatoare a copilariei.


Si cum educatia puilor nostri incepe de la primii pasi, nu-i vom uita nici pe cei mai necajiti, vom sprijini prin plata biletului de intrare si prin vanzarea operelor unor copii cu probleme, expuse in cadrul evenimentului, donand intreaga suma Casei Domnita Balasa.


Bunatatea se si invata, nu-i asa?


Multumim sponsorilor ce fac posibil organizarea acestui eveniment: CleverBS, Alexunu, Chicco, BibiDesign, Complete Vision Events, ErcPress, Jane, Cadouri Magice, Drake, Raisphotography, Heart Mates Studio, Studio Maria si Pictas Advertising!


Va rugam sa ne confirmati participarea pana pe data de 31 martie 2010 prin e-mail -  office@prichindelulmeu.ro.

PRICHI VA ASTEAPTA CU DRAG!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Sfatul expertului