Cresterea copilului

#cumparare articole de papetarie # articole de papetarie #papetarie #scoala

Pregateste-te din timp pentru scoala si cumpara articole de papetarie pentru copiii tai!

Mai sunt doar cateva saptamani pana cand incepe un nou an scolar si, daca inca nu te-ai pregatit, cu siguranta este momentul sa incepi sa o faci. Ca parinte, trebuie sa le asiguri copiilor tai toate cele necesare pentru scoala si, in functie de varsta lor, acest lucru poate insemna un efort financiar considerabil. Pe langa uniforma, fondul clasei, fondul scolii si banii zilnici pentru mancare, o suma importanta se duce pe rechizitele scolare, acele obiecte de papetarie fara de care niciun elev nu poate intra in sala de clasa.

OfficeClass.ro, magazinul online de papetarie, birotica si obiecte de mobilier de birou nr. 1 din Romania, iti pune la dispozitie o mare varietate de rechizite scolare, asa cum vei vedea in continuare. Multe dintre acestea beneficiaza de oferte si reduceri, regasindu-se in oferta furnizorului tau preferat la preturi mult mai mici decat cele obisnuite de pe piata. Iata ce produse iti pune la dispozitie aceasta companie:

1. Articole de papetarie. In aceasta categorie, intra caietele, blocurile de desen, caietele tip, copertele, dar si hartia creponata, glase si milimetrica, precum si atlasele, cartile de colorat si decupat.

a) Caiete, blocuri de desen, caiete tip, coperte. Fie ca vorbim despre caiete cu capse, spira, vocabulare, carnete de elev, caiete tip I, tip II, de biologie, geografie, muzica sau blocuri de desen, pe toate le gasesti la OfficeClass. Acestea sunt disponibile in format A3, A4, A5, A6, B4 si B5, au intre 15 si 120 de file si sunt recomandate atat pentru clasele 1-4, cat si pentru gimnaziu si liceu.

b) Hartie creponata, glase, milimetrica. Aceste obiecte de papetarie sunt disponibile in diverse culori, de la alb, albastru, galben si negru, la portocaliu, rosu, violet si turcoaz. Hartia creponata, glase si milimetrica provine de la producatori renumiti la nivel national si international, precum Donau, Herlitz, Viamond si Stylex.

c) Atlase, carti de colorat, decupat. In ceea ce priveste atlasele, cartile de colorat si cele de decupat, acestea provin de la Herlitz si Pukka Pad si au preturi de maximum 55 de Lei. Ele se impart in caiete de colorat cu abtibild, atlase scolare clasele V - VIII si carti de colorat Zentangle.

2. Instrumente de scris. Pe langa obiecte de papetarie, OfficeClass pune la dispozitia parintilor si numeroase instrumente de scris, pe care sa le achizitioneze pentru cei mici. Este vorba despre pixuri fara mecanism, pixuri cu mecanism, pixuri cu gel, rollere si linere, stilouri, creioane mecanice, creioane colorate, carioci, textmarkere, markere, dar si rezerve si corectoare.

Dupa cum stii, fiecare profesor are pretentiile lui, iar unii pot chiar scadea notele celor mici, daca acestia nu folosesc articolele de papetarie sau instrumentele de scris cerute de ei. Ca sa eviti aceste aspecte profund incorecte, este bine sa cumperi copilului tau tot ce are nevoie, la preturi cat mai mici.

3. Altele. Chiar daca nu fac parte din categoria obiectelor de papetarie, este nevoie ca micutul sau micuta ta sa aiba si unele dintre urmatoarele articole atunci cand merge la scoala: ghiozdan, rucsac sau geanta de umar, penar si husa, acuarele, tempera si pensule, adezivi, rigla, echer si raportor, compas, trusa de geometrie, ascutitoare, radiera, foarfece, tablita scolara si accesorii (creta, burete), plastelina etc.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului