Cresterea copilului

#nasa de botez #sfaturi utile #botez

Pentru prima data nasa de botez? Iata 3 site-uri utile pentru tine

Sa fii parinte spiritual pentru un copil care abia ia contact cu lumea exterioara inseamna o responsabilitate foarte mare si implica o pregatire complexa. Botezul este un eveniment important pentru bebelus, parinti, nasi si pentru ceilalti participanti la eveniment. Fara a exclude importanta celorlalti, nasii sunt cei care trebuie sa indeplineasca mai multe angajamente si care trebuie, in principiu, sa se asigure ca cel mic primeste cum trebuie acest sacrament.

Conform obiceiurilor, nasii trebuie sa indeplineasca cateva obligatii spirituale si materiale. Pentru ca nici la acest eveniment partea materiala nu lipseste, este foarte important sa ai in vedere o serie de cadouri pentru cel mic, dar si tinuta adecvata tie, ca nasa. Mai jos ai o lista cu 3 site-uri utile pentru tine si pentru bebelus:

Noriel - un site care iti ofera o gama variata de cadouri pentru bebelusi

Noriel se claseaza cu un magazin online cu o gama variata de jucarii pentru copii, dar si cu produse pentru bebelusi. De aici, poti cumpara tot pachetul necesar pentru ca cel mic sa inceapa primii pasi in viata. De la hrana pentru bebelusi, scutece, haine pentru diferite luni/varste, jucarii, produse de igiena si alte articole de transport, sanatate si produse utile pentru cresterea si dezvoltarea celui mic. Faptul ca le poti cumpara pe toate din acelasi loc, iti ofera sansa de a economisi timp si bani, intrucat produsele pentru bebe au preturi si oferte speciale.

Kalapod - un magazin online de incaltaminte pentru dama, barbati si copii

Kalapod nu doar te ajuta sa iti alegi incaltamintea potrivita pentru marele eveniment, dar te ajuta sa alegi cateva modele de incaltaminte pentru copii, intrucat gama variata de produse atinge ambele nevoi.

Pentru nasa: este foarte important sa ai o incaltaminte comoda, intrucat vei sta foarte multe in picioare. Fii atenta sa alegi o incaltaminte cu un toc mediu si gros, iar culoarea sa nu fie prea excentrica.

Pentru bebelus: alege o incaltaminte comoda si suficient de moale pentru piciorul fraged al copilului. Pentru primele luni de viata, evita incaltamintea rigida. Poti alege incaltaminte chiar si pentru varste mai inaintate, intrucat sunt utile.

Inpuff - catalogul online cu haine dama si rochii elegante pentru evenimente importante

Inpuff este locul de unde iti poti achizitiona rochia pentru botez. O rochie cu care sa imortalizezi evenimentul, un outfit care sa iti ofere alura de nasa pentru copil trebuie sa fie adecvat evenimentului. Nu trebuie sa fie prea extravagant, nu trebuie sa fie indecent si sa te incomodeze. Alege o rochie eleganta pentru botezul crestinesc si o rochie de seara cu care sa participi la petrecere.

Pregateste-te din timp atat cu darurile pentru cel mic, cat si cu tinuta cu care sa onorezi aceasta responsabilitate. Eficientizeaza timpul si opteaza pentru site-uri online.

Sursa foto: savarese.co.uk

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului