Cresterea copilului

#stilago.ro #pantofi sport #adidasi adolescenti

Pantofi sport pentru adolescenti

Pantofii sport sunt esentiali in garderoba oricarui adolescent, indiferent de anotimp. In functie de designul pantofilor, acestia pot fi asortati cu usurinta unor tinute casual, insa ei sunt obligatorii unei tinute sportive, cerute mai ales la scoala, atunci cand orarul o impune.

Spalding - pantofi sport colorati




Acesti pantofi sport sunt special creati pentru fetele care sunt adepte ale stilului casual-sport, dar care in acelasi timp sunt foarte atente la asortatea tinutelor. Pantofii sunt inalti, au sireturi si arici, cusaturi in contrast si logo imprimat . Se gasesc in diverse culori: alb, violet si roz.

Pantofii sunt fabricati in partea superioara din poliuretan, talpa este din cauciuc si imitatie de piele.

Pret: 138 lei
 

 

 

 

Spalding - pantofi sport roz



Adolescentele indragostite de roz vor aprecia cu siguranta acesti pantofi sport. Acestia se potrivesc foarte bine unei tinute casual-sport, iar in acelasi timp sunt foarte comozi si practici, motiv pentru care pot fi utilizati chiar si pentru orele de sport sau pentru jogging.

Pantofii sport sunt usor inaltati, au sireturi si arici, cusaturi in contrast si logo imprimat.

Pret: 138 lei
 

 

 

 

Spalding - pantofi sport



Acesti pantofi albi sunt perfecti pentru baieti, mai ales ca pot fi purtati in fiecare zi si asortati cu pantaloni sport si tricou sau chiar cu blugi si camasa casual. Pantofii sunt foarte versatili, iar adolescentul va atrage atentia in mod sigur daca ii va incalta.

In plus, exista si varianta unisex, in combinatie de alb si rosu. Pantofii sport au sireturi si arici, cusaturi in contrast si logo imprimat.

Pret: 138 lei

 

 

 

Spalding - pantofi sport gri




Pentru adolescentii care prefera simplitatea si care isi doresc sa foloseasca incaltarile doar pentru ora de sport, poti cumpara acesti pantofi sport. Acestia se inchid cu arici, au brat detasabil, cusaturi in contrast si logo imprimat.

Pret: 80 lei

 

 

 

 

 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului