Cresterea copilului

#Omron DuoBaby #aspirator nazal #nebulizator #bebelusi

Omron DuoBaby, nebulizator cu aspirator nazal – solutia 2 in 1 pentru respiratia corecta si sanatoasa a bebelusilor

Sa fii mamica este cea mai frumoasa experienta pe care viata ti-o poate oferi! Dar ce faci cand bebelusul tau are nasucul infundat, iar zilele placute de toamna se transforma intr-un adevarat calvar?

Iti vine in ajutor nebulizatorul Omron DuoBaby, un aparat revolutionar 2 in 1, recomandat in preventia si tratamentul bolilor respiratorii, in special bebelusilor si copiilor cu varsta de pana la doi ani. Dispozitivul medical este dezvoltat de Omron, liderul mondial in domeniul proiectarii si executiei senzorilor si a tehnologiei sistemelor ultrasonice. 

Omron DuoBaby ajuta bebelusii sa respire corect si sanatos si trateaza intr-un mod rapid si eficient atat afectiunile cailor respiratorii superioare, cat si ale celor inferioare.

Datorita „Efectului Venturi” curatarea perfecta a cavitatii nazale se poate efectua inainte de inceperea tratamentului, iar kit-ul de nebulizare este ideal pentru administrarea rapida a terapiei cu aerosoli.

Nebulizatorul cu aspirator nazal Omron DuoBaby dispune de un design compact, volum rezidual de doar 0,7 mL si de un compartiment practic destinat accesoriilor, fiind creat in conformitate cu exigentele unei igiene nazale riguroase.

Ce trebuie sa mai stii

Aparatul indeparteaza mucozitatile in cateva secunde, este lavabil in totalitate, igienic si usor de utilizat. Este delicat si silentios, fiind o solutie confortabila atat pentru copil, cat si pentru mama.

Alte avantaje de care se va bucura orice mamica sunt: timpul redus de nebulizare si structura simpla a kit-ului, cu doua capace in culori diferite – verde si albastru – destinate tratarii separate a cailor nazale superioare sau inferioare: rinite, sinuzite, laringite, respectiv astm, bronsite, bronsiolite sau bronhopneumonie.

Informatii utile:

  • Recomandat copiilor de pana la doi ani
  • Volum rezidual de 0,7 mL
  • Timp redus de nebulizare
  • Silentios, capacitate de zgomot de 63 dB
  • Aspiratorul nazal este lavabil in totalitate si nu necesita filtru antibacterian
  • Usor de utilizat

Nebulizatorul Omron DuoBaby este disponibil in farmacii, in magazinele de tehnica medicala, dar si in cele online, la preturi avantajoase.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare