Cresterea copilului

#bebelus #parinti #scutece

Obiecte necesare pentru bebelus cand plecati de acasa

Bebelusii, pe cat de mici sunt, pe atat de multe lucruri au nevoie, iar atunci cand plecati de acasa pe o perioada de timp nedeterminata trebuie sa ai grija sa pui in bagaj toate obiectele necesare pentru confortul micutului.
 
Iata cateva dintre lucrurile necesare care trebuie sa fie mereu la indemana pentru bunastarea bebelusului:

Scutece

Desigur, nu poti pleca nicaieri fara scutece. In functie de perioada in care veti fi plecati, pune in geanta destinata doar lucrurilor bebelusului mai multe scutece. Daca plecati intr-o mica excursie de doua zile, asigura-te ca ai luat cel putin 10 scutece, iar daca plecati doar intr-o vizita de cateva ore, trei scutece sunt suficiente.

Servetele umede

Inevitabil vei avea nevoie de servetele umede pentru ca uneori se intampla sa nu poti ajunge la baie sau dus, unde sa il speli pe bebelus. Asadar, un pachet cu servetele umede special concepute pentru igiena copilului este un lucru absolut necesar.

Hainute curate

Un tricou (body) o bluzita si o pereche de pantaloni sunt trei obiecte vestimentare care trebuie sa fie mereu in geanta pentru copil. bebelusii au obiceiul de a se murdari din diverse motive, asa ca trebuie sa fii mereu pregatita. De asemenea, o bluza pentru tine este bine venita (mai ales ca micutul sta de obicei numai in bratele mamei).

Patura mica

Ca si in cazul servetelelor umede, nu vei avea mereu la indemana un spatiu potrivit pentru a-l schimba pe micut, In aceste cazuri, o paturica poate salva situatia.

Alte obiecte care trebuie sa fie prezente in geanta:

  • Biberoane cu lapte si suzete
  • Lapte praf (daca este cazul)
  • Jucariile preferate ale micutului
  • O sticla cu apa
  • Gel antibacterian.
     

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului