Cresterea copilului

#shopping online #concept store #pink blue #galerie multibrand

O noua destinatie de shopping online!

Daca nu aveti timp de mers la cumparaturi nici chiar pentru cei mici, sigur gasiti cateva minute pentru shopping online! Puteti intra acum in lumea de poveste a concept store-ului Pink & Blue, doar accesand www.pinkblue.ro.

La noua adresa gasiti versiunea online a galeriei multibrand, in care un loc generos il ocupa creatiile ”Made in Romania”.

 

Printre designerii care au acceptat provocarea si semneaza colectii permanente pentru Pink & Blue se numara Rhea Costa si Malvensky, Wilhelmina Arz, Florentina Giol, Marcella Home, Madalina Zavoianu si Laura Eftode (Kihi – Kiha) sau Virginia Toma.

Atelierele de creatie Hey Princess, Petite Coco si Innocence creeaza tinute deosebite, vestimentatie de botez si pentru evenimentele speciale din viata micutilor.

Croite din materiale moi si comode, numai tesaturi naturale si prietenoase cu pielea fina a nou-nascutilor, hainutele Body Bebe sunt moderne si cool, cu un design nonconformist, culori vii si imprimeuri originale.

Papuceii Tikki – pentru la gradinita sau acasa – intregesc colectiile romanesti prezentate de concept store-ul Pink & Blue.

Pe langa galeria produselor “Made in Romania”, Pink & Blue gazduieste o selectie de branduri internationale premium, precum Laura Biagiotti, Gianfranco Ferre, Scervino Street, Ferrari GT, Beverly Hills Polo Club sau Gas - adresate atat nou nascutilor cat si copiilor cu varste pana la 16 ani.

Un loc aparte il ocupa, incepand din acest sezon, colectia Disney – o veselie de culori si modele, in care se regasesc atat de indragitele personaje din desene animate: Mickey Mouse, Minnie, Winnie the Pooh, Tinkerbell sau Cars.

In plus, gasiti aici piese de mic mobilier Levels of Discovery, perfecte pentru a decora si a inveseli camerele celor mici, piese unicat lucrate de Virginia Toma (artist platic), precum si jucariile Noukie’s, gentile Tous sau ghiozdanele si obiectele pentru scoala de la Ergobag.

Despre Pink & Blue

Deschis in octombrie 2011, Pink & Blue este un concept store pentru mici si mari, deopotriva, un loc de poveste, in care evadezi, pentru o clipa, in lumea copilariei.

Design-ul chic, atmosfera primitoare si plina de culoare, muzica vesela sau filmele de animatie, dulciurile de casa, jucariile pe care le gasesti pretudindeni si zambetul prietenos al gazdelor, fac din acest magazin un loc cu adevarat special.

Contact: www.pinkblue.ro
Adresa Concept Store Pink & Blue:
Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir, Nr. 26 (zona Dorobanti)
Telefon: 021.230.20.42
E-mail: office@pinkblue.ro

Program de lucru:
Luni-Vineri: 10:00 – 19:00
Sambata: 11:00 – 16:00
 www.facebook.com/pinkandblueRO
Mall Promenada (Calea Floreasca) – deschidere 15 octombrie 2013

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Sfatul expertului