Cresterea copilului

# stil urban # idei copii #imbracaminte copii #haine copii

Nu stii cum sa-i mai imbraci? Idei de outfituri cool pentru copilul tau

Iti doresti sa cresti un copil sigur pe sine, increzator, care sa se simta bine cu el insusi si confortabil in fiecare zi, deoarece stii ca numai astfel va fi adultul de care vei fi mandra in anii ce urmeaza. Hainele sunt o prelungire a personalitatii, de aceea, trebuie alese cu grija, pentru ca adultul de maine se construieste de azi.

Copiii au o personalitate puternica si merita lasati sa si-o dezvolte natural si in armonie cu societatea actuala.Daca si copilul tau este pasionat de tinute cool sau incercati sa va asortati stilurile, iata cateva idei care ar putea sa te surprinda si pe tine si pe cel mic. Sau cea mica. 

Pentru un look romantic, boem, amintind parca de Parisul lui Edith Piaf, rochita Frill este o optiune inspirata pentru micile domnisoare ce vor sa deschida sezonul de primavara intr-un stil chic si confortabil.

Si pentru ca in casa se petrece cate o drama la fiecare deschidere a dressing-ului, rochia Drama Queen va multumi pana si cea mai pretentioasa si exigenta ”regina”. Accesorizata cu o pereche de balerini sau ghetute va garanta o aparitie ce nu va fi trecuta cu vederea. 

 

Si tinutele de baieti pot fi cool. In stil urban, modern, micutii pot cuceri orasul cu acest look rebel. 

Ce trebuie sa stii este ca orice spersonalitate are copilul tau, a-l lasa sa experimenteze singur si a-l indruma sa-si defineasca stilul este un prim pas in luarea deciziilor de unul singur. In plus, raportul calitate-pret este important pentru parinti, de aceea orienteaza-te catre branduri care ofera calitate la un pret accesibil. 

Foto: Mr.Pich.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului