Cresterea copilului

# achizitionare cadouri #cadouri craciun #cadouri

Nu ai cumparat cadouri pentru copii inca? De unde le poti achizitiona

Reducerile de preturi aplicate produselor din oferta SMYK All for Kids sunt menite sa transforme „goana dupa cadouri” inapoi in misiunea plina de entuziasm a cautarii darului perfect pentru cei mici de catre ajutoarele Mosului, parintii.

 

SMYK All for Kids, retailerul de origine poloneza specializat in comercializarea de jucarii, accesorii si imbracaminte pentru copii, a umplut rafturile celor 27 de magazine din reteaua sa nationala cu reduceri la sute de produse perfecte pentru a fi daruite celor mici de Craciun.

Clientii pot face cumparaturi la aceste preturi si mai avantajoase pana pe 27 decembrie, la timp pentru a le impacheta frumos si a le pune pe furis sub bradul impodobit. Gama de produse vizate de discounturi include o multime de jocuri si jucarii, de la clasicele papusi, masinute si jocuri de societate pana la jucarii si accesorii artistice, precum seturile de creatie foarte la moda in acest sezon printre cei mici.

„Mosul este mereu pus la curent cu tendintele legate de jocuri si jucarii, iar noi ii dam, cu draga inima, o mana de ajutor la umplerea sacului cu darurile asteptate de cei mici. Stim ca lista de cheltuieli este extrem de lunga si, uneori, apasatoare in pregatirea sarbatorilor de iarna, astfel incat ne bucuram sa raspandim din magia Craciunului, facandu-le parintilor mai usoara principala misiune din aceasta perioada a anului: obtinerea cadourilor perfecte pentru copii”, spune Alexandra Cretan, marketing manager SMYK All for Kids Romania.

Jucariile special create pentru sarbatori sunt, de asemenea, incluse in campania promotionala dedicata cumparaturilor pentru Craciun, fiind printre cele mai solicitate in aceasta perioada. Oferta mai cuprinde si articole vestimentare pentru copiii intre 0 si 14 ani.

Campania de Craciun se desfasoara exclusiv in magazinele fizice SMYK All for Kids, iar catalogul cu produsele aflate la un pret special poate fi rasfoit la adresa: https://smyk.ro/catalogul-cu-oferte-de-craciun. Aceste discounturi nu pot fi cumulate cu alte reduceri de pret, promotii sau cu reducerea aferenta cardului de fidelitate.

Reducerile de pret vor fi prezente in intreaga retea de magazine SMYK All for Kids care cuprinde 27 de unitati la nivel national, exceptie magazinul de tip outlet: Bucuresti (AFI Cotroceni, ParkLake Shopping Center, MegaMall, Promenada Mall, Fashion House Outlet Militari, Colosseum Mall si Militari Shopping), Constanta (Vivo! Mall, City Park), Ploiesti (AFI), Galati (Shopping City), Timisoara (Shopping City), Deva (Shopping City), Oradea (Prima Shops), Bistrita (Retail Park B1), Satu Mare (Shopping City), Sibiu (Shopping City, Promenada Sibiu), Baia Mare (Value Centre), Piatra Neamt (Shopping City), Targu Jiu (Shopping City), Targu Mures (Shopping City), Targoviste (Dambovita Mall), Braila (Braila Mall), Brasov (Afi Brasov), Craiova (Electroputere Parc), Roman (Roman Value Centre). 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Sfatul expertului