Cresterea copilului

#copii #accesorii #haine #imbracaminte #bebeloo.ro

Noua colectie Alpin by Bebeloo

Iarna si zapada sunt doua motive de mare bucurie pentru copilul tau. Acestea reprezinta vacanta, joaca si multe cadouri de la Mos Craciun. Totusi, sa nu uitam ca iarna inseamna totusi temperaturi foarte scazute si ca trebuie sa ai foarte mare grija ca micutul tau sa fie imbracat adecvat si sa se bucure de iarna fara sa intampine sezantia de frig.


In acest sens, www.bebeloo.ro iti sta la dispozitie cu noua colectie de imbracaminte si accesorii, special concepute pentru ca prichindeii sa fie pregatiti pentru confruntarea cu iarna grea. Materialele din care sunt fabricate hainele sunt de cea mai buna calitate. Acestea sunt impermeabile si il protejeaza pe copil impotriva frigului si a vantului.


Salopetele, compleurile, combinezoanele, caciulile si manusile sunt indispensabile atunci cand vorbesti despre garderoba de iarna a unui copil activ, cu pofta de viata, dar si sanatos.


Poti alege produsele preferate, chiar impreuna cu micutul tau, fara sa fie nevoie sa te deplasezi pana la magazin. Nu trebuie decat sa intri pe www.bebeloo.ro si sa te bucuri de o mare varietate de haine si accesorii pentru copii.
Site-ul este foarte atractiv, usor de folosit, iar comanda o poti face printr-un singur click.


Daca totusi iti place sa te plimbi prin magazine si sa atingi si verifici pana in cele mai mici detalii produsele pe care urmeaza sa le cumperi, poti vizita magazinele Bebeloo in urmatoarele centre comerciale :


Bucuresti:
Carrefour Feeria

Cluj: Iulius Mall

Constanta: Centrul Comercial Tom

Timisoara: Iulius Mall

Iasi: Iulius Mall

Satu Mare: Galeria Real .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Sfatul expertului