Cresterea copilului

#stilago.ro # haine de vara #maiouri de vara #haine adolescente

Maiouri de vara pentru adolescente rebele

Dintotdeauna adolescentele au acordat o atentie deosebita modului in care s-au imbracat, insa in ziua de azi cand oferta vestimentara este mult mai mare, acest aspect devine uneori o adevarata problema. Daca fetita ta dragalasa careia obisnuiai sa-i cumperi rochite cu volanase a devenit o adolescenta rebela, cu siguranta intampini dificultati cand vine momentul alegerii unui cadou vestimentar.

Iti venim in ajutor cu trei propuneri de maiouri de vara de pe www.stilago.ro , perfecte pentru orice adolescenta:
 

Top Alb - Key Largo


Imprimeurile au fost si raman in continuare foarte moderne, iar mesajele scrise sunt cu atat mai interesante. Acest top alb are imprimate cateva mesaje simpatice si este perfect pentru o tinuta estivala. Este confectionat 92% din bumbac si are un decolteu usor rotunjit.


Top bej - Key Largo
 

Daca vrei ceva mai deosebit, poti opta pentru acest top format din doua maiouri unite si suprapuse, cu marginile nefinisate. Este foarte modern si are o croiala potrivita pentru o adolescenta plina de energie. Topul are guler rotund si este confectionat din bumbac.

Top alb - Key Largo


Daca vrei sa-i cumperi fetei tale un cadou mai special, poti opta pentru acest top, care pare confectionat din bucati complet diferite. Acest maiou are cusaturi diagonale pe fata si pe spate, are guler rotund cu margini nefinisate si siret pe partea stanga. Topul este usor transparent, perfect pentru vara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare