Cresterea copilului

#bebeloo.ro #haine #vara #reduceri

Magazinul Bebeloo te asteapta cu discounturi la hainutele de vara

Un lucru este cert: vara incepe sa-si intre din ce in ce mai mult in drepturi! Uite-te pe geam si observa schimbarile minunate care au loc: soarele triumfator pe cer, norii jucausi ce par a se risipi pe zi ce trece, oameni si copii veseli, dar mai ales…vesel imbracati! Incepe sezonul primavara/vara cu Bebeloo !


Pentru ca vremea insorita de afara cere o garderoba nou-nouta, te asteptam impreuna cu micutul tau in oricare magazin Bebeloo din tara, dar si on-line, la www. bebeloo.ro , un site prietenos care respira voiosie! Doar la noi te bucuri de un discount de 50% la toate articolele de vara semnalizate corespunzator! Rochite , salopete, pantalonasi scurti, tricouri, maieuri, costume de baie, ochelari de soara, toate la jumatate de pret! Bucura-te cum se cuvine de inceputul sezonului cald...incepe chiar acum cu inviorarea dulapioarelor cu hainute!


Te vor surprinde in cel mai placut mod nuante explozive, fructate, delicioase de culori, asemenea lumii copiilor! Toate pentru micutul tau! Si asta pentru ca Bebeloo este “for the little star in you”. Stim ca in fiecare copil se ascunde o mică stea, înzestrată cu talent şi personalitate, iar noi vrem sa o facem sa straluceasca!


Urmareste-i pe BEBE si LOO, adica Bebeloo, si afla de la acestia despre colectiile noi de hainute desprinse parca din basme ce urmeaza sa apara in cel mai scurt timp in lantul de magazine Bebeloo!


Nu uita sa fii prietenul nostru cel mai bun pe pagina de Facebook (facebook.com/magazinulbebeloo)!


Bebeloo, for the little star in you este lanţul de magazine fashion pentru copii cu talent şi personalitate. Întotdeauna la curent cu ultimele tendinţe ale modei şi atent selecţionate, colecţiile Bebeloo cuprind trei linii de articole de îmbrăcăminte: chic, ceremony şi sport. Acestea, alături de încălţămintea şi accesoriile asortate, prezente şi ele în magazine, pun în valoare mica vedetă ce se ascunde în fiecare copil.


Primul magazin Bebeloo din România s-a deschis în aprilie 2008. Astăzi brandul Bebeloo, for the little star in you se găseşte în Bucureşti (Carrefour Feeria), Cluj (Iulius Mall), Constanţa (Carrefour Tom), Timişoara (Iulius Mall).
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare