Cresterea copilului

#crestere copil #copil #ingrijire copil #iarna

Lunile de iarna, acest Iad al parintilor cu copii mici

Si a venit noiembrie, sau cum ti-ar spune orie parinte cu un copil de pana-n 10 ani…Am belit-o! Sunt atatea lucruri pe care trebuie sa le iei in calcul, ca eu sincer am momente cand ii invidiez pe ursi: frate, aia se baga cu tot familionul la hibernare si se mai trezesc la primavara cand poa’ sa-l dea linistit pe ala micu’ afara din pestera, la joaca.

Dar, cum nu sunt nici urs si nici milionar (fara legatura neaparat cu subiectul, doar o durere de-a mea mai veche, ce apare ca o tema recurenta in diverse postari), trebuie sa ma descurc in lunile astea cum oi putea. Problema e ca orice ai face, la un moment dat in urmatoarele luni te vei lovi de una din aceste probleme sau, daca ai decat putin ghinion, de toate intr-o succesiune foarte rapida:

1. Jucatul cu copilul in casa. O chestie extrem de distractiva. O ora. Hai doua. Daca pui la bataie tot ce ai mai bun in tine, poate iti ies chiar si doua ore si 3 minute, da’ mai mult nu. Si ce dracu’ te faci, cand e weekend si te uiti la ceas si vezi ca e abia 11:29. AM!!! si tu ai vrea doar sa te culci pana a doua azi, iar copilul nu intelege de ce nu continuati joaca, ca scorul la fotbal e doar 246 -12 (in favoarea lui, ce intrebare e asta??), sau la Monopoly mai ai si tu bani de-un cico si el chiar nu s-a plictisit. Asa ca poa’ sa ninga, poa’ sa ploua, iei decizia corecta de a iesi afara la joaca. Asa ca ii spui copilului sa se imbrace…

Citeste continuarea pe celmaibuntata.ro!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare