Cresterea copilului

#infidelitate #lucruri socante mame #mame amant

Lucruri socante facute de mame care si-au inselat sotii

De la obligatiile familiale pana la treburile de care se ocupa zilnic la serviciu, viata mamelor pare sa fie una destul de ocupata, iar timpul liber din ce in ce mai putin. Insa, potrivit unui studiu recent, se pare ca mamele reusesc sa combine treburile stresante cu o activitate relaxanta: inselatul.

Pentru realizarea studiului au fost intervievate 15.000 de mamici care au recunoscut ca si-au inselat sotii. O femeie din cinci  a marturisit ca s-a aflat intr-o situatie "suparatoare", incercand sa impace viata de familie cu aventura extraconjugala.

Insa, infidelitatea femeilor nu afecteaza numai casnicia, ci poate influenta si viata copilului, intrucat unele mame au declarat ca au facut anumite lucruri mai putin placute, care ar fi putut sa ii afecteze pe cei mici. Iata cateva dintre lucrurile socante facute de mamele care si-au inselat sotul!

1 Mamele care insala vorbesc la telefon cu amantii in fata copilului

Dintre cele 15.000 de mame intervievate, 67% au recunoscut ca au vorbit la telefon cu amantul, in timp ce copiii lor erau prin preajma.

2 Mamele care insala uita de copii

O alta greseala pe care femeile casatorite care isi insala sotul o fac in mod frecvent este sa uite de copiii lor. Astfel, 56% dintre femeile infidele au declarat ca au existat zile in care au uitat sa isi ia copiii de la scoala, de la antrenamente, sa ii duca la orele de meditatii sau la cursurile de dans.

3 Mamele care insala schimba planurile copiilor in beneficiul lor

29% dintre femeile care au participat la sondaj au admis faptul ca au facut schimbari in programul copiilor, modificandu-le orele de antrenamente sau cursurile extracuriculare, astfel incat sa isi poata stabili o intalnire cu amantul, fara ca sotul sa banuiasca ceva.

4 Mamele care insala si-au prezentat amantul copiilor

Un alt lucru socant pe care l-au facut femeile infidele a fost sa il prezinte copilului pe barbatul cu care isi insala sotul, construindu-i, bineinteles, o identitate falsa.

5 Mamele care insala sunt surprinse de copii in posturi indecente

Dintre femeile intervievate, 2% au declarat ca au fost surprinse de catre copiii lor in pozitii indecente alaturi de amant.

Sursa foto: lovebeingwoman.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului