Cresterea copilului

#animale #bowling #plaja #pescuit #zmeu #biblioteca #familie

Lucruri pe care orice copil este bine sa le experimenteze

Copilaria este o perioada speciala, de care orice persoana isi aminteste cu placere. Jocurile, plimbarile, prietenii si chiar nazbatiile sunt amintiri placute, care rezista in timp. Iti sugeram cateva activitati pe care orice copil este bine sa le bifeze in copilarie!

Sa petreaca o saptamana la tara

Orice copil trebuie sa faca cunostinta cu vita de la tara si sa descopere cum arata animalele si pasarile de curte. In plus, este bine sa participe si la cateva treburi gospodaresti, care ii vor ajuta sa aprecieze mai mult munca si eforturile pe care parintii si bunicii le fac.

Sa inalte un zmeu

Experienta inaltarii unui zmeu este una care nu trebuie ratata de niciun copil. Nimic nu se compara cu emotia pe care atat copiii, cat si parintii o traiesc atunci cand pregatesc zmeul si il inalta.

Sa mearga la bowling

O iesire la bowling este un moment unic in viata oricarei familii. Copiii se vor distra si isi vor dori sa devina din ce in ce mai competitivi.

Sa gateasca

Gatitul alaturi de cel mic reprezinta o modalitate excelenta de a crea memorii delicioase, de care copilul isi va aminti cu placere si peste ani. In plus, va deprinde cateva reguli simple despre ce se intampla in bucatarie si va invata sa aprecieze mai mult mancarea.

Sa mearga la pescuit

Pescuitul semnifica mult mai mult decat "prinderea de peste". Este o experienta inedita si o buna ocazie prin care copilul sa descopere lucrurile marunte ale vietii care ofera fericire. In plus, va invata sa fie mai rabdator si mai putin zgomotos.

Sa citeasca

Deschide-i copilului tau apetitul pentru citit si ofera-i un abonament la o biblioteca. Ii vei oferi astfel acces catre o lume plina de mister, de unde va avea de invatat foarte multe lucruri.

Sa mearga la plaja

Vacantele la mare, plaja insorita, gustul sarat al apei si castelele din nisip sunt amintiri care vor dainui chiar si la 80 de ani. Vacantele la mare cu familia sunt momente unice, pe care orice copil este bine sa le experimenteze.

Sa aiba grija de un animal

Orice copil este bine sa se bucure de compania unui animal. Cainii sau pisicile sunt cele mai potrivite animale pentru un copil, care va invata lectii pretioase de la acesti prieteni tacuti.

Sursa foto: almightydad.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului