Cresterea copilului

#mobilamoll # mobilier copii #mobila ergonomica # scaune ergonomice moll #birouri moll

Investeste in cresterea sanatoasa a copilului tau!

Investeste in cresterea sanatoasa a copilului tau!

Sanatatea si buna dezvoltare a copilului reprezinta prioritatea oricarui parinte. Pe langa o alimentatie si o educatie ireprosabile, copilul are nevoie si de un spatiu personal care sa ii ofere sansa de a creste puternic si sanatos. Birourile si scaunele ergonomice de la MobilaMoll.ro sunt concepute pentru a servi intocmai acestui scop.


Birouri pentru toate varstele copilului tau

Inca din primul an de scoala, copilul are nevoie de propriul sau birou unde sa isi faca temele si sa invete. O astfel de piesa de mobilier trebuie sa ii asigure spatiul necesar pentru ca micutul sa isi poata desfasura activitatea fara constrangeri, dar si sa promoveze o postura adecvata a corpului pentru o dezvoltare armonioasa.

Pe site-ul MobilaMoll.ro vei gasi o varietate de asemenea birouri, concepute in asa fel incat sa permita cresterea sanatoasa a copilului tau. Realizate din materiale precum melamina placata cu rasina, otel rezistent, plastic usor, aluminiu si aliaj de zinc, birourile Moll imbina siguranta cu un design modern, atractiv si dinamic.

Poate si mai important este faptul ca birourile Moll cresc odata cu copilul tau! Inaltimea poate fi ajustata, dar si dimensiunea lor fi modificata, gratie aditionalelor care pot fi atasate birourilor.Birourile Moll sunt disponibile in game precum Starter, Champion, Runner, Runner Compact, Sprinter, Booster si Intero Wood si intr-o paleta larga de culori, de la Alb la Artar, Fag si Nuc.


Scaune ergonomice pentru o postura corporala adecvata

Un birou nu este insa complet fara un scaun potrivit. MobilaMoll.ro propune o varietate de scaune ergonomice pentru birou, concepute atat pentru a asigura o postura corecta a corpului, cat si pentru a satisface gusturile in materie de design ale celor mai pretentiosi clienti.La fel ca birourile Moll, si scaunele ergonomice cresc odata cu copilul, inaltimea lor putand fi ajustata dupa bunul plac. In plus, sunt solide, rezistente si prevazute cu spatare oscilante, o trasatura ce contribuie la mentinerea unei posturi corespunzatoare.

Mobilierul Moll, o investitie in calitate

Mobilierul comercializat pe MobilaMoll.ro este produs in Germania si este realizat respectand cele mai inalte standarde de calitate. Garantia este de 10 ani. De altfel, Moll se poate lauda cu o valoare excelenta de revanzare, intrucat mobilierul sau poate fi utilizat de mai multe generatii de copii fara a-si pierde calitatea.

ADVERTORIAL

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele