Cresterea copilului

#cautabona.ro #interviuri video #bone #bona

Interviuri video cu bone pe Cautabona.ro

CautaBona.ro, primul serviciu online de babysitting din Romania, vine in intampinarea parintilor in cautare de bona cu o noua facilitate: interviuri video cu bone. Interviurile video cu bone completeaza astfel profilele deja existente pe site, care contin fotografii, profil psihologic, interviu audio, chestionar online, precum si detalii privind experienta si pregatirea lor profesionala.

Vizualizand interviuri video cu bone, parintii vor alege mai usor, nemaifiind nevoiti sa se intalneasca direct cu persoanele selectate, decat in momentul in care vor sa aiba o discutie ferma cu acestea.

Dincolo de fotografii si interviul audio, clipul video ofera transparenta si cand vine vorba de limbajul nonverbal sau gradul de emotivitate al persoanei intervievate, spune Gina Marin, psihologul CautaBona.ro.

Am profitat de invitatia pe care o adresam bonelor din Bucuresti de a se evalua psihologic la sediul nostru, oferindu-le si posibilitatea de a inregistra cu noi un interviu video. Consideram ca in acest fel am usurat considerabil procesul de selectie a candidatelor pentru parintii care recruteaza de pe CautaBona.ro. In acelasi timp, bonele care profita de aceasta oportunitate dobandesc implicit o sansa in plus pentru angajare.

Din dorinta de a oferi un real suport atat parintilor cat si bonelor, incercam sa exploatam toate facilitatile mediului online pentru a oferi un serviciu de babysitting care sa rezolve rapid nevoia parintilor de a-si gasi bona fara bataie de cap, din confortul propriei case, fara intermediari si la costuri accesibile”, declara Cristina Gheorghitoiu, product manager CautaBona.ro.

Linkuri recomandate: Angajez bonaBone Bucuresti I Bone Constanta I Bone Cluj I Bone Iasi I Bone Timisoara

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Top
Top