Cresterea copilului

#imbracaminte #haine #copii #bebeloo.ro

In magazinele Bebeloo incepe invazia promotiilor!

Da startul la cumparaturi! Profita acum de noile promotii din magazinele Bebeloo ! Incepand de vineri, 7 ianuarie, beneficiezi de -40% la toate hainutele semnalizate corespunzator din magazine!


Vino cu micutul tau in magazinele Bebeloo si bucura-te de un shopping pe cinste! Probeaza, asorteaza, combina hainutele noastre colorate in cele mai nastrusnice moduri si vei fi uimit de rezultate!


Pe cei care nu au indeajuns de mult timp pentru o asemenea distractie, ii asteapta o surpriza de proportii pe www. bebeloo.ro ! Fa-ti cumparaturile on-line si noi te rasplatim! Cum? Acceseaza www.bebeloo.ro si descopera! Un site prietenos cu produse atent selectionate care vine in intampinarea nevoilor copilului tau! Te asteptam oricand, caci magazinul on-line www.bebeloo.ro este deschis 24/24!


Bebeloo, for the little star in you este lantul de magazine fashion pentru copii cu talent si personalitate. Intotdeauna la curent cu ultimele tendinte ale modei si atent selectionate, colectiile Bebeloo cuprind trei linii de articole de imbracaminte: chic, ceremony si sport. Acestea, alaturi de incaltamintea si accesoriile asortate, prezente si ele in magazine, pun in valoare mica vedeta ce se ascunde in fiecare copil.


Primul magazin Bebeloo din Romania s-a deschis in aprilie 2008. Astazi brandul Bebeloo, for the little star in you se gaseste in Bucuresti (Carrefour Feeria), Cluj ( Iulius Mall ), Constanta (Carrefour Tom), Timisoara (Iulius Mall) si Satu Mare ( Galeria Real – Bebeloo Outlet).
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Sfatul expertului