Cresterea copilului

#produse ingrijire #ingrijire copil

Hai sa transformam ingrijirea celor mici intr-o joaca aromata si amuzanta!

Pentru copiii nostri vrem ce este mai bun, mai eficient si mai sanatos… parintii sunt primii care stiu ca zambetul fericit si lumina de bucurie din ochii copiilor incepe cu iubire si sanatate. Pentru ingrijirea copiilor, produsele folosite ar trebui sa contina ingrediente blande si sigure, protectoare si hidratante, adaptate pielii micutilor.

 

Pentru siguranta si pielea sensibila a celor mici, Laboratoarele Klorane au selectat lapte de bumbac, pentru a le ingriji pielea delicata. Acest lapte extras din germeni de bumbac are proprietati de hidratare, hranire si protectie si este bogat in aminoacizi si acizi grasi esentiali (Omega 6).

Gama Klorane Junior, dedicata ingrijirii copiilor, contine produse intense si fructate, care transforma rutina de igiena zilnica intr-un moment placut, in siguranta deplina. Produsele sunt testate sub control pediatric, dermatologic si oftalmologic. Gama contine:

Gel de dus cu aroma de zmeura pentru par si corp: curata delicat pielea si parul fin al copiilor (prezerva filmul hidrolipidic), nu irita ochii, catifeleaza si lasa parul stralucitor.

Gel de dus cu aroma de para pentru par si corp: formula delicata, fructata, intensa, curata si catifeleaza pielea (prezerva filmul hidrolipidic), nu irita ochii, lasand parul fin si stralucitor.

Sampon pentru descurcare cu aroma de piersica: delicat si protector, acesta curata si descurca eficient parul fin al copiilor.

Spumant de baie cu miere de vanilie: calmant, linistitor si relaxant, spumantul este recomandat pentru a fi folosit seara (doua masuri in cadita sunt suficiente pentru o spuma intensa, care calmeaza si linisteste copilul inainte de culcare).

Spray pentru descurcare cu piersica: adio nodurilor si parului nedisciplinat si innodat; acest spray descurca parul, chiar si cel lung sau carliontat, lasandu-l catifelat si stralucitor; fara clatire.

Balsam de buze cu capsuni: calmeaza, hraneste si lasa buzele catifelate, protejandu-le de frig.

Produsele Klorane Junior nu contin parabeni sau sapun, avand pH neutru. Gasiti gama Klorane Junior in farmacii sau online pe https://www.facebook.com/KloraneBebeRomania

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului