Cresterea copilului

#vacanta bebelus # alegere carucior #carucior #bebelus

Ghid pentru plecare in vacanta alaturi de bebelusul tau

Vacanta este un eveniment dintre cele mai importante in viata unei familii si probabil ca orice parinte abia asteapta si prima plecare de acasa in care sa isi ia cu el si bebelusul. Pe de alta parte, trebuie sa fii si foarte atent la lucrurile pe care le iei cu tine in vacanta, bebelusii fiind mai sensibili si avand mai multe nevoi decat copiii mai mari.

 

Asadar, daca nu ai la dispozitie cele necesare, trebuie sa incepi sa faci mai mici sau mai mari cumparaturi. Ideal ar fi totusi ca ele sa fie mai mari, pentru ca ai nevoie si de lucruri mari la fel de mult ca si de cele mici.

Un loc in care poti sa iti incepi aventura este Pebebe.ro, un site de cumparaturi pentru bebelusi, unde poti sa gasesti toate articolele necesare ingrijirii acestuia, acasa sau in vacanta. Asadar, impartite pe diferite categorii te asteapta sute de alegeri fara de care vancanta alaturi de bebelusul tau ar fi mai putin frumoasa si in mod cert mai putin confortabila.

Incepe cu lucrurile mari

Unul dintre cele mai importante obiecte pentru un copil este caruciorul sau. Mai nou, pe piata exista si carucioare 3 in 1, acestea indeplinind mai multe functii deodata. La prima vedere, carucioarele 3 in 1 sunt modele clasice asa cum am vazut cu totii. Insa dincolo de prima senzatie, ele sunt mai complexe decat atat, un astfel de model continand si un cosulet in care sa il poti purta pe cel mic atunci cand iti este incomod sa te descurci cu ansamblul mare, dar si un suport pentru masina, in care bebelusul sa stea confortabil in timpul transportului auto.

Daca ai deja un carut obisnuit, nu trebuie sa apelezi la unul special, pentru ca poti sa cumperi un inaltator auto copiii Pebebe.ro. Acum este obligatoriu ca bebelusii sa stea in asa ceva in timp ce se afla in masina, un astfel de dispozitiv fiind dotat si cu centura de siguranta si alte elemente necesare pentru ca parintii sa nu isi faca griji.

Ce altceva sa mai iei de acasa

Un carucior 3 in 1 sau macar un inaltator auto copii de la Pebebe.ro sunt articole pe care trebuie sa le ai de la inceputul calatoriei tale, in special daca pleci cu masina. Dar ele nu sunt singurele. De acasa trebuie sa mai pornesti cu marsupii sau hamuri pentru transport (daca ai un carucior cu cosulet poti sa apelezi doar la acesta, dar oricum nu strica sa fiti pregatiti, mai ales daca deja aveti unele acasa), cu paturi, haine si jucarii. Este stresant sa mergi intr-un loc poate cu o alta clima si sa vezi ca nu ai hainele bune pentru cel mic, asa ca este bine sa te interesezi de acasa cum va fi vremea acolo. Si chiar daca este cald, copiii sunt extrem de sensibili asa ca fii pregatit cu o paturica sau si cu articole calduroase si confortabile.

 

Jucarii, pe de alta parte, poti cumpara de oriunde, dar ia cateva de acasa pentru ca cel mic sa nu se plictiseasca la inceputul calatoriei si cumpara altele doar daca ti se par intresante si potrivite.

Articolele mai mici pot sa fie cumparate si de pe drum

Este esential sa pleci de acasa cu cateva pachete de Pampers, cu suzete, sticlute, macare pentru copiii si vitamine, dar daca nu mergi intr-un loc departat de civilizatie (si oricum nu este indicat sa mergi in unul alaturi de un copil mic), de ce sa ocupi locul din masina fara niciun rost?

In drumul tau vei gasi suficient de multe magazine care sa vand cate ceva din fiecare si deci nu trebuie sa iti faci griji in lagatura cu aceste lucruri. Asadar, impacheteaza doar ceea ce ai nevoie pentru cateva zile si daca stai o saptamana sau mai mult, nu exagera pentru ca spatiul din masina este oricum unul limitat. Si nu in ultimul rand, mancare se mai si strica, ceea ce nu este bine.

O vacanta alaturi de un bebelus nu este un lucru usor de planificat si trebuie mare grija pentru a pleca de acasa cu exact ceea ce trebuie. Dar la Pebebe.ro au un ajutor bun, deoarece produsele acestora ofera cam tot ceea ce iti trebuie, de la suzete si biberoane, jucarii si alte articole mici, pana la obiecte mari si foarte utile, asa cum sunt carucioarele 3 in 1 si inaltatoarele auto pentru copiii. Astfel, ai toate sansele sa te bucuri de vacanta mult dorita si sa ii arati, peste ani, copilului tau, ca a fost un aventurier de la bun inceput.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului