Cresterea copilului

#gest educatoare # salvare copii #apa fierbinte #educatoare

Gestul curajos al unei educatoare din Deva: a sarit in fata unui jet cu apa fierbinte pentru a-si proteja elevii

Un incident neplacut a avut loc la o gradinita din Deva, dupa ce o teava de apa calda s-a spart intr-o clasa, chiar in timpul orelor.

 

Pentru ca micutii elevi sa aiba timp sa fuga din clasa, o educatoare nu a stat pe ganduri si s-a aruncat in fata jetului cu apa fierbinte. Din pacate, o fetita se afla in apropierea locului unde s-a spart teava si a suferit arsuri pe torace si pe fata, iar educatoarea a fost, de asemenea, ranita. Chiar daca au ajuns la spital pentru ingrijiri medicale, cele doua sunt in afara oricarui pericol.

Reprezentantii Inspectoratului Scolar Hunedoara au inceput o ancheta pentru a se stabili cu exactitate cum s-a intamplat totul.

„Politia Municipiului Deva a fost sesizata prin intermediul SNUAU 112 cu privire la faptul ca, in incinta unei gradinite din municipiul Deva, o minora in varsta de 6 ani a fost stropita accidental cu apa fierbinte la nivelul fetei de la caloriferul clasei. Politistii ajunsi la fata locului au constatat ca minora in varsta de 6 ani, in timp ce se afla in sala de clasa a unei unitati de invatamant prescolar din municipiul Deva, la un moment dat, din cauza unei defectiuni la robinetul unui calorifer utilizat pentru incalzirea salii de clasa, a fost stropita cu apa fierbinte in zona fetei, fiind ranita usor”, a transmis IPJ Hunedoara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului