Cresterea copilului

#stilago.ro #genti #genti tineri #genti colorate

Genti colorate pentru tineri

Indiferent ca este vorba despre o fata sau un baiat, copilul tau trebuie sa aiba o geanta in care sa isi tina portofelul, telefonul mobil, un sandwich, cheile de la casa si alte lucruri utile pentru un tanar. Iar pentru ca sunt atat de multe lucruri pe care adolescentii vor sa le care peste tot cu ei, iata trei modele de genti care s-ar potrivi de minune copilului tau.

 

Geanta pentru baieti - Ed Hardy


Gentile tip postas sunt foarte moderne, dar si practice, iar cu cat sunt mai colorate, cu atat mai bine. Geanta pentru baieti Ed Hardy de pe stilago.ro are imprimata un tattoo grafic, are curea reglabila pentru transport simplu si este destul de spatioasa pentru a depozita suficiente lucruri.

Pret: 369 ron
 

Geanta pentru fete - Ed Hardy


Cu un imprimeu cool, cu patru fermoare pe exterior si cu o bretea cu logo pentru un aspect tineresc geanta este perfecta pentru o adolescenta moderna, activa. Aceasta este suficient de incapatoare si foarte bine compartimentata.

Pret: 276 ron


Geanta cu imprimeu zebra - Ed Hardy
 

Imprimeurile si animal -printurile revin in forta in acest an, asa ca aceasta geanta o va incanta fara indoiala pe fiica ta. Aceasta are buzunare speciale pentru ochelari, portofel si o trusa mica pentru cosmetice si se inchide in interior cu o capsa magnetica.

Pret: 306 ron

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Sfatul expertului