Cresterea copilului

#cautabona.ro #bona #ingrijire copil #crestere copil

Gaseste bona pentru copilul tau! Platesti doar 39 RON in loc de 136 RON si contactezi 5 bone de pe CautaBona.ro

Ai nevoie de o persoana de incredere care sa se ocupe de ingrijirea si educatia micutului tau? Cumpara cuponul TeamDeals si ai posibilitatea de a contacta 2 bone testate psihologic si o bona netestata sau 5 bone fara profil psihologic, pe CautaBona.ro.


Poti selecta bonele direct de pe site sau ai posibilitatea de a posta gratuit un anunt, pentru a vedea ce persoane sunt interesate de acesta.

CautaBona.ro este primul serviciu online de babysitting din Romania. Cea mai mare comunitate de bone si parinti in cautare de bona. Profilele bonelor sunt complete, datele fiind verificate.
 

Prezentare companie


Parintii isi pot gasi bona direct pe site-ul nostru, fara intermediari si fara comision la angajare sau pot apela la serviciul nostru de selectie din baza de date, daca nu au timp sa faca acest lucru.


Pe site exista bone inscrise in toate orasele tarii iar profilele acestora contin fotografii, interviu video sau audio, profil psihologic, recomandari, detalii privind experienta anterioara si jobul cautat.

Cateva impresii transmise de catre parinti si bone de-a lungul timpului pot fi gasite in sectiunea Testimoniale.

CautaBona.ro vine in ajutorul parintilor care au nevoie de bona inca din 2008 si face parte din reteaua de site-uri Caut.ro, care va ajuta sa gasiti oamenii de serviciile carora aveti nevoie.

Gaseste bona pentru copilul tau! Platesti doar 39 RON in loc de 136 RON si contactezi 3 sau 5 bone de pe CautaBona.ro. Peste 3000 de bone din toata tara, cu detalii despre experienta, recomandari si profile psihologice + interviuri video ( pentru bonele din Bucuresti).

Achizitioneaza cuponul de reducere de AICI.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului