Cresterea copilului

# catena # farmacia catena #sanatatea copilului #ingrijire copil

Farmacia Catena are grija de copilul tau

Sanatatea si bunastarea copilului tau este, cu siguranta, una dintre cele mai mari prioritati ale tale. In acest sens, farmacia Catena iti sta la dispozitie cu o serie de produse special create pentru copii si bebelusi. Dincolo de varietatea larga de produse de buna calitate, farmaciile Catena ofera aceste produse la preturi mici si discounturi pentru clientii fideli.

Descopera cele mai bune produse de ingrijire pentru copilul tau puse la dispozitie de lantul de farmacii Catena .
 

Ingrijire par


Copilul tau are nevoie de cele mai calitative produse atunci cand vine vorba despre ingrijirea parului si a scalpului. Little Rascals Shampoo supa mild regenereaza parul copilului tau, il intareste in mod natural si il face mai fin la atingere si mai usor de pieptanat. Formula de sampon este o varianta speciala care nu provoaca lacrimi si respecta pH-ul natural al pielii. Pretul samponului este de 8,5 ron.

O alta gama de produse pentru ingrijirea parului copilului este cea de la Genera Dolce Baby. Cu o cantitate care va fi suficienta pentru cel putin doua luni (500 ml), produsele sunt special create pentru copii, asadar au o formula delicata si nu provoaca lacrimi. Una dintre variantele samponului are in compozitia sa proteine vegetale, ceea ce inseamna ca este un sampon foarte natural. Pretul samponului este de 12 ron.

Descopera toata gama de ingrijire pentru parul copilului tau oferita de farmaciile Catena.


Ingrijirea corpului


Sapunul sau gelul de dus, pudra anti iritatii, uleiurile pentru bebelusi si cremele hidratante sunt produse esentiale pentru ingrijirea corporala a oricarui copil.

Pudra Nivea Baby este un produs fara de care pielea bebelusului tau ar fi iritata, mai ales daca micutul are epiderma sensibila. Pudra calmeaza pielea pentru o perioada lunga de timp si protejeaza impotriva mancarimilor si a iritatiilor provocate de scutec. Pretul pudrei: 12 ron.

Gel de dus Mr.Men este un produs care curata delicat, dar eficient pielea sensibila a bebelusilor si a copiilor. Acest produs are un miros placut datorita extractului de fructe, iar ambalajul colorat va stimula pofta de baita chiar si celui mai rasfatat copil. Pretul gelului de dus este de 26,5 ron.

Vrei ca baita copilului sa fie un moment cu adevarat relaxant atat pentru tine, ca mama, cat si pentru micutul tau? Atunci ai nevoie de spumantul de baie, ultra delicat de la Genera. Acesta are o formula speciala pentru pielea sensibila si are un miros imbietor si atragator. Pretul spumantului de baie este de 12 ron.

Descopera toata gama de ingrijire pentru corpul copilului tau oferita de farmaciile Catena.
 

Produse pentru sanatatea copilului


Atunci cand copilul tau este racit sau are o congestie nazala, ai nevoie de un produs care sa atenueze aceste doua probleme. Catena iti pune la dispozitie Bells vapour rub, un unguent natural pe baza de eucalipt, mentol si camfor care au rolul de a oferi o respiratie mai usoara micutului tau. Pretul produsului Bells vapour rub este de 9 ron.

De asemenea, pentru ca microbii sunt responsabili de aparitia bolilor de sezon, ar fi bine sa il inveti pe copilul tau sa se fereasca de acestia. Gelul dezinfectant de la Genera il va ajuta pe copil in acest sens, mai ales pentru este usor de utiliazat si nu necesita clatire. Pretul gelului antibacterian pentru maini de la Genera este de 9,5 ron.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului