Cresterea copilului

# functie noua #facecbook #parinti

Facebook a introdus o noua functie in Romania. Alerta despre care trebuie sa afle toti parintii

Facebook a introdus in Romania o functie foarte importanta. Toti parintii trebuie sa afle despre aceasta noua modificare, caci, in caz de nevoie, le va fi de mare ajutor.

 

Pentru ca au crescut foarte mult cazurile de disparitii ale copiilor si mai ales dupa ce s-a intamplat la Caracal, autoritatile romane au decis sa isi mareasca aria de metode prin care sa caute copiii care dispar.

Astfel, Facbook a introdus in Romania o functie noua in Romania: AMBER Alert. Aceasta va emite o alerta de fiecare data cand un copil dispare de acasa. 

Utilizatorii Facebook care locuiesc in zona in care a fost vazuta victima pentru ultima data vor primi o alerta AMBER. Aceasta alerta va oferi informatii detaliate cu privire la semnalmentele copilului, dar si o fotografie a acestuia.

Daca primesti o astfel de alerta, vei putea sa o accesezi si ulterior, pentru revederea detaliilor, dar si pentru a o distribui catre alti prieteni din lista. Primele 24 de ore sunt cruciale in ceea ce priveste gasirea unei victime disparute.

Facebook incearca astfel sa ajute la diseminarea alertelor in zonele relevante, deoarece sansele ca tanarul disparut sa fie gasit cresc cu cat sunt mai multi oameni implicati in procesul de cautare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului