Cresterea copilului

#eveniment #cancer #copii #concert

Eveniment pentru copiii bolnavi de cancer

Cancerul nu iarta pe nimeni, nici copii, nici adulti, saraci sau bogati. Cancerul este o boala care macina incet dar sigur, care imbolnaveste toate organele sanatoase din organism si duce, de prea multe ori, la moarte.
In cazul copiilor, desi cancerul este mai rar intalnit decat la adulti, reprezinta totusi o cauza importanta de deces atat la cei mici, cat si la adolescenti. Cele mai frecvente tipuri de cancer intalnite la micuti sunt leucemiile acute limfoblastice si limfoamele maligne. Totusi, datorita tratamentelor citostatice moderne, vindecarea anumitor tipuri de cancer se poate obtine intr-un procent mare. Insa, faptul ca in Romania se imbolnavesc de cancer aproximativ 500 de copii este un lucru foarte ingrijorator.
ASER, o organizatie umanitara , te invita sa participi in club Fabrica la evenimentul ASER Umanitar 2009 din data de 15 decembrie, ora 19.00, un eveniment dedicat copiilor bolnavi de leucemie si cancer, internati in spitalele Budimex si Fundeni.
Aceasta actiune are loc datorita dorintei ASER de a aduce o speranta si un zambet pe fata copiilor bolnavi, in apropierea Craciunului, prin strangerea unor donatii.
Tibi Neuronu’ de la Showtime va fi gazda evenimentului, iar Vita de Vie si Pistol cu Capse vor tine lumea in picioare toata seara.
Concertul va fi presarat cu momente speciale dar si multe surprize.
Biletele se pot achizitiona de la standul ASER din facultatea de Comert din ASE (etajul 1) in perioada 25 noiembrie – 5 decembrie, de la membrii ASER sau direct de la intrare. De asemenea, persoanele care doresc sa faca donatii pentru copiii bolnavi, sunt asteptati la acest stand.
Mai multe detalii despre eveniment pe www.aserumanitar.ro.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului