Cresterea copilului

#ateliere dans #ateliere robotica # ateliere de tras cu arcul #robotica #activitati vacanta

Distractie ca in tabara, dar in oras

Ce faci cu copilul in vacanta? Parintii stiu cat de dificil este sa-I gasesti ceva de facut, in fiecare zi. Dar ce zici de ateliere de tras cu arcul, de robotica, de dans sau de karate, chiar in mijlocul orasului?

De la mijlocul lunii iulie si pana spre inceputul anului scolar, la Drumul Taberelor (noul concept sub care isi desfasoara activitatea Centrul Comercial Auchan din Drumul Taberei) are loc o Tabara de Joaca, un eveniment liber, destinat copiilor de toate varstele, dar nu numai. Ideea a fost de a aduna comunitatea si a fost imediat imbratisata de parinti si bunici, care s-au inscris alaturi de cei mici la activitatile tematice. 

Fiecare saptamana a venit cu ceva nou, cu exercitii care sa dezvolte anumite abilitati: de la exercitii de motricitate fina, grosiera, pana la abilitati de programare, ateliere de dans, dar si de karate. “Am fost la atelierul de robotica, impreuna cu nepotii mei. Curiosi si fericiti, Miruna si Rares au vazut cum roboteii pot fi programati sa faca diferite actiuni. Au plecat acasa cu gândul sa isi confectioneze si ei niste ajutoare, a spus Elena Duta, educatoare si bunica.

Pe langa acestea, copiii au avut la dispozitie ateliere de fotografie, dar si de dezvoltare personala, activitati care le-au stimulat imaginatia, dar le-au pus la incercare si rabdarea si perseverenta.

Potrivit reprezentantilor Centrului Comercial, noul concept isi propune sa duca la un alt nivel experienta clientului , pentru ca oamenii isi doresc ca locurile unde isi petrec timpul sa reflecte stilul lor de viata. Conceptul marcheaza trecerea de la cartier la comunitate, o comunitate care creste impreuna, având ca loc de intâlnire tocmai acest centru comercial - „Drumul Taberelor". 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului