Cresterea copilului

# start scoala #pregatiri scoala #scoala

Da startul pregatirilor pentru scoala. Cumpara-i copilului rechizite de calitate

E clar ca nu ne-am dorit niciodata mai tare sa inceapa anul scolar! Sa-i stim pe cei mici in banci, cu inimile pline de emotii, iar pe parinti – cu un sentiment de normalitate in suflet. Pentru acest moment important SMYK All for Kids vine cu oferte si sfaturi de la specialisti.

Oricat de grea ar fi revenirea dupa vacanta, trebuie sa ne mobilizam ca sa-i pregatim cum se cuvine pe cei mici pentru scoala sau gradinita. Si, ca de obicei, noi, cei de la SMYK, tratam acest moment cu maxima importanta si suntem alaturi de parinti in eforturile lor.

In perioada 26 august – 12 septembrie, produsele din colectia Back to School sunt la preturi avantajoase pentru ca orice copil sa-si poata purta in spate ghiozdanul preferat, plin cu rechizitele de care are nevoie, si orice parinte sa fie multumit de cumparaturile facute.

„Asa cum ne-am obisnuit clientii an de an, oferta SMYK pentru inceperea noului an scolar include o oferta variata de produse care ne reprezinta standardele de calitate si sustenabilitate. Colectia de imbracaminte cu croieli confortabile, ce ofera libertate de miscare micilor elevi sau ghiozdanele ergonomice au fost intotdeauna in topul preferintelor parintilor si copiilor care viziteaza magazinele noastre”, a declarat Alexandra Cretan, Marketing Manager al SMYK Romania.

Anul acesta am chemat si specialisti in ajutor ca sa trecem peste inceputul scolii mai usor: pagina de Facebook SMYK gazduieste o serie de videoclipuri utile intregii familii, dedicate acestui moment important. Vom vorbi despre adaptarea la clasa zero, despre chibzuinta in alegerea rechizitelor si sfaturi pentru alegerea ghiozdanului la orice clasa, despre dezvoltarea neuronala a celor mici si despre crizele elevilor mai mari, dar si despre moda scolara la toate varstele.

SMYK All for Kids este alaturi de parinti la acest inceput de an scolar, atat cu o oferta variata si accesibila, cat si cu sprijin emotional! Stim cat de ocupati pot fi parintii, astfel incat le punem la dispozitie online catalogul reducerilor Back to School pentru a-l rasfoi in tihna si pentru a se pregati cu lista de cumparaturi inainte de vizita in magazin.

In plus, in magazine vei gasi o gama variata de articole de imbracaminte si incaltaminte, accesorii si alte produse pentru copii cu varste cuprinse intre 0-14 ani. Oferta cuprinde atat marcile proprii  de imbracaminte si incaltaminte - "Cool Club", de jucarii - "Smiki", dar si branduri recunoscute international precum: Lego, Barbie, Hot Wheels etc

Spor la cumparaturi si succes la cursuri!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Top
Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare