Cresterea copilului

#valentine's day #parinti #copii #ziua indragostitilor #relatie copil

Cum sa-ti petreci Ziua Indragostitilor alaturi de copilul tau

Ziua Indragostitilor nu trebuie sa fie neaparat o sarbatoare a iubirii romantice. Profita de semnificatia Sfantului Valentin, in calitate de sarbatoare a dragostei universale, pentru a petrece ziua alaturi de copilul tau in cele mai inedite moduri. Iata 7 modalitati prin care ii poti face sa se simta special!

1. Cumpara flori

De Valentine's Day este posibil ca micutul sa isi doreasca sa ofere macar un buchet de flori cuiva drag. Cumpara-i cateva aranjamente florale si permite-i sa-i faca o bucurie bunicii, bonei sau colegei de banca.

2. Decupeaza inimioare comestibile

Valentine's Day este ziua in care poti sa-ti faci de cap si sa folosesti cutterele in forma de inima pentru a decupa clatite, sandwichuri, mini pizza etc. Implica-ti si prichindelul in aceasta activitate - va fi cu siguranta incantat!

3. Realizati impreuna un colaj foto

Poti sa-l faci in forma de inima si pe acesta, in concordanta cu sarbatoarea iubirii, folosind fotografii din frageda pruncie. Poti improviza decorand colajul cu inimioare si texte haioase.

4. Improvizeaza un mini bar cu dulciuri pentru amandoi

Aranjeaza pe o tava cateva dulciuri si gustari pentru copilul tau. Poti sa il servesti cu inghetata, bomboane de ciocolata, briose sau chiar cu bauturi calde pregatite de tine. Singura conditie este ca totul sa fie alb, roz sau rosu si sa aminteasca de Valentine's Day.

5. Cumpara-i o colectie de carti tematice

Imbogateste-i biblioteca cu niste volume dedicate dragostei. Puteti citi impreuna sau il poti lasa sa lectureze singur, pentru ca apoi sa iti povesteasca el despre ce i-a placut mai mult din cartile citite.

6. Organizeaza o vanatoare de comori

Ascunde-i cadouri prin toata casa, de la frigider la sertarele din camera lui. Plaseaza strategic indicii care sa-l ghideze catre micile comori: biletele, sageti, indicatoare, orice iti trece prin cap. La final, cand vanatoarea a luat sfarsit, savurati impreuna un desert delicios de Valentine's Day!

7. Aminteste-i cat de mult il iubesti

Nu uita sa ii spui micutului tau cat de mult il iubesti, sa ii canti un cantecel de dragoste, sa ii spui o poezie sau chiar sa-i scrii o scrisoare.

Poti profita de ocazie pentru a organiza o sesiune de karaoke sau picta ceva unul pentru celalalt, care sa va reprezinte si sa exprime ceea ce simtiti. Toate aceste activitati iti vor intari relatia cu copilul tau si va vor ajuta pe amandoi sa va exprimati mai bine sentimentele, dar si sa comunicati.

Sursa foto: beautiesandbabies.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare