Cresterea copilului

#haine copil #copil #primavara

Cum sa-ti imbraci copilul in aceasta primavara! Tendintele sezonului

Copiii din ziua de azi adora sa fie in pas cu moda. Le place sa se aranjeze si sa se imbrace mereu cu cele mai simpatice si cochete hainute, adecvate gustului lor.

 

Daca vrei sa-i faci o surpriza placuta copilului tau pasionat de moda, trebuie sa stii ca brandul Tommy Hilfiger a lansat colectia de primavara pentru copii. Tommy Hilfiger celebreaza astfel generatia Z, copiii care imbratiseaza inclusivitatea si sprijinul reciproc mai mult decat orice alta generatie de pana acum.

Fotografiata de Raul Rux in Miami, campania surprinde povesti adevarate despre a creste impreuna si a face planuri. Amplasata pe un teren de basket, in locuri de joaca si alte spatii in aer liber din oras, campania digitala integrata prezina copii si adolescenti care ne impartasesc cine sunt azi, si cine vor deveni. Mood-ul all-American este jucaus si optimist.

Colectia de primavara pentru copii re-energizeaza stilurile clasice americane cu un twist cool si plin de culoare. Stilurile emblematice, incluzand tricouri, rochii si pantaloni scurti prezinta siluete moderne si relaxate, tesaturi buclate, dungi acadea, si sloganuri pozitive. Carourile madras au un aer jucaus, cu o paleta de culori purpuriu fuchsia si amplasari neasteptate, in timp ce materialele sustenabile incluzand bumbacuri reciclate si organice sunt prezente in intreaga colectie, pe masura ce imbratisam nostalgia trecutului, asteptand cu nerabdare viitorul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului