Cresterea copilului

#gravida #baby shower #organizare baby shower #petrecere baby shower #idei baby shower #idei petrecere baby shower

Cum sa organizezi un Baby Shower: Idei sic pentru buget redus

Baby Shower este o petrecere tipic americana care a devenit rapid un trend in toata lumea. Si, cum traditia spune ca viitoarea mama este invitata de onoare la o astfel petrecere, inseamna ca tu si prietenele ei trebuie sa va puneti pe treaba si sa ii organizati un eveniment memorabil. Iata sugestii simple, dar de mare efect, pentru organizarea unei petreceri sic, fara costuri coplesitoare!

Coltul de Rai pentru desfasurarea petrecerii

Foloseste-ti propria casa pentru organizarea petrecerii. Din fericire, baby shower este un eveniment intim, organizat doar intre cateva prietene apropiate, nasica si, bineinteles, viitoarea mamica. De aceea, nu este nevoie sa investesti in inchirierea unui spatiu foarte mare.

Invitatii sic, fara costuri

Inainte de orice, este important sa stabilesti numarul persoanelor invitate si sa creezi manual sau online invitatiile. Personalizeaza-le si joaca-te cu decorarea lor si cu mesajul text pe care il scrii pe ele. Nu uita sa treci pe ele data, locul si ora la care are loc petrecerea.

Decorurile simple, cele mai bune alegeri

Exista solutii simple si de efect pentru decorarea oricarui spatiu. Unul dintre secrete consta in alegerea cromaticii. Daca nu stii ce sex are viitorul copil, opteaza pentru nuante neutre - bej, alb, violet etc. Mergi in piata si cumpara o multime de flori, intrucat vei obtine un pret foarte bun. Umple incaperea cu flori, aranjate in buchete si vaze improvizate din cele mai banale lucruri de prin casa (borcane, ghivece vechi etc.). Improvizeaza un banner mare din carton, pe care scrii si un mesaj pentru mamica si viitorul copil si decoreaza-l cu jucarii si botosei.

Meniu simplu si variat

Briosele decorate cu bebelusi din martipan sau glazura, sandviciurile decupate in forma de animalute, acadelele si bomboanele gumate colorate sunt doar cateva dintre gustarile care trebuie sa se regaseasca pe bufetul unui baby shower. De asemenea, biberoanele (fara tetina) pot fi o alternativa ingenioasa la pahare. Renunta la banalul tort comandat, in forma de bebelus sau biberon, si opteaza pentru o varianta homemade, decorat simplu, cu cateva flori naturale, si cu un mesaj emotionant inscriptionat pe el.

Jocuri si activitati

Programul distractiv, jocurile, muzica si activitatile creative sunt cele care dau farmec unei astfel de petreceri. Crosetarea unei paturici sau caciuli si confectionarea unui album foto sunt doar doua activitati pe care merita sa le iei in seama pentru invitatele tale.

Sursa foto: carlaweddingplanner.it

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare