Cresterea copilului

#plansete bebelusi #bebelusi #calmare bebelus

Cum poti calma instant plansetele bebelusilor VIDEO

O sesiune de plansete de cateva zeci de minute este chinuitoare atat pentru bebelusi, cat si pentru parinti. Din fericire, un pediatru din Santa Monica, SUA, a gasit cea mai simpla metoda care calmeaza instant crizele de plans!

 

Doctorul Robert Hamilton, din dorinta de a-si duce la bun la sfarsit consultatiile pediatrice, a observat ca micutii se calmau atunci cand ii tinea intr-un mod anume si folosea anumite miscari in timp ce incerca sa-i linisteasca. Medicul le-a impartsit si parintilor tehnica: secretul costa in pozitia in care este tinut copilul in maini, cu manutele flexate, si cu corpul inclinat intr-un unghi de 45 de grade, dar si in miscarile line care trebuie executate.

Atentie insa! Barbia micutilor trebuie sprijinita tot timpul.

Metoda este ideala pentru primele 2-3 luni de viata, cand se manifesta colicile abdominale.

Pediatrul Robert Hamilton precizeaza ca, daca metoda nu functioneaza, trebuie avute in vedere alte doua ipoteze: prima – ar fi utila consultarea unui medic, iar a doua – micutul este flamand.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului