Cresterea copilului

# incepere an scolar #an scolar #rechizite

Cum ii pregatim pe cei mici pentru inceperea unui nou an scolar?

Desi ne apropiem de sfarsitul anului scolar si am putea lasa deoparte lucrurile care tin de achizitiile necesare pentru inceperea unui nou an, de cele mai multe ori aceasta decizie nu este una tocmai inteleapta. Fiecare inceput de an scolar incepe cu multe emotii pentru cei mici, iar pentru noi parintii, acesta imbraca forma unei adevarate provocari daca tinem cont de faptul ca rechizitele scolare, dar si produsele vestimentare pentru cei mici sunt achizitii care ne pot da reale batai de cap. Nu de putine ori, atunci cand lasam aceste lucruri pe ultima suta de metrii, se pot transforma in situatii destul de stresante pentru noi. Nu de putine ori, inainte de inceperea noului an scolar constatam faptul ca nu mai putem regasi produsele vestientare si rechizitele de care cei mici au nevoie pentru a putea incepe anul scolar asa cum se cuvine. In acest sens, recomandarea este aceea de a face toate aceste achizitii din timp, astfel ca acum, la final de an scolar, reprezinta un moment oportun pentru a face acest lucru.

Necesitatile copiilor in ceea ce priveste pregatirea pentru un nou an scolar sunt multiple si de acest lucru suntem constienti fiecare dintre noi, motiv pentru care este recomandat sa sa nu lasam intotdeauna lucrurile pe ultima suta de metri avand in vedere faptul ca stocurile magazinelor de profil sunt limitate si cu certitudine nu ne dorim sa alegem rechizite scolare sau produse vestimentare, doar dintre cele care au mai ramas. Facand aceste achizitii din timp, te vei putea bucura de o diversitate mult mai mare, de preturi mult mai bune, insa vei evita orice situatie neplacuta si orice stres la inceput de an scolar. Iata asadar cateva lucruri de care copilul tau are nevoie la inceput de an scolar si pe care le poti achizitiona chiar acum!

Rechizite scolare

Desi scoala se muta incet, dar sigur inspre digital, acest lucru nu inseamna ca rechizitele scolare clasice nu mai sunt relevante, ci din contra, acestea sunt la fel de necesare pentru elevi precum erau si in trecut. Atunci cand vorbim despre rechizite scolare nu ne putem rezuma doar la caiete si la instrumente de scris, ci este necesar sa avem in vedere si toate celelalte produse din aceasta categorie de care copiii nostri au nevoie pentru a incepe anul scolar asa cum se cuvine. In aceasta perioada, rechizitele sunt foarte usor de gasit, avand in vedere ca nu foarte multi parinti fac astfel de achizitii in aceasta perioada.

Imbracaminte si incaltaminte confortabila

Spre norocul nostru, cei mici nu cunosc prea multe lucruri despre lumea modei si despre tendintele actuale, astfel ca vom putea face numeroase alegeri pentru ei in materie de vestimentatie. Cu toate acestea insa, nu trebuie sa uitam sub nicio forma de factorul confort, care este indispensabil, mai ales atunci cand vorbim despre copii. In acest sens, recomandarea este aceea de a opta pentru niste pantofi sport, incaltaminte care reuseste sa imbine foarte bine estetica si confortul intr-un singur produs. In ceea ce priveste produsele cestimentare propriu-zise, se poate opta pentru bluzite si pantaloni confortabili, cu imprimeuri care sa fie pe gustul celor mici (in situatia in care nu exista o uniforma scolara).

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului