Cresterea copilului

#echipament plaja copii #copii la plaja #plaja #copii

Cum ii echipam pe cei mici pentru plaja?

Cu totii ne-am bucurat de un weekend calduros care ne-a scos din casa la piscina sau intr-o scurta escapada pe litoral pentru a profita de soare si apa marii si ea destul de placuta si racoritoare.

Poate ca cei mai echipati dintre noi au fost parintii care si-au scos pentru prima oara la plaja copii si au dorit sa le ofere protectie sporita cu articole de plaja copii, mult cautate si probate in aceasta perioada de majoritatea oamenilor care au devenit parinti.

Este important sa acordam o atentie sporita primei expuneri la soare a copilului nostru si sa fim precauti in ceea ce priveste joaca lui pe nisipul fierbinte sau statul in soare pentru un timp indelungat.

Cu gama de articole de plaja Swimpy, dispnibila pe site-ul Bebecarucior.ro, aveti numeroase variante de produse care ajuta la alcatuirea unui stoc pentru plimbarile si iesirile la mare ale bebelusilor.

Modelul de sapca Flowers 0-1 ai protectie UV Swimpy este ideal pentru cei mici, protejandu-i de razele puternice ale sorelui si oferinu-le confort indiferent de temperatura care se inregistreaza in aer.

Desi este indicat sa pasim pe plaja dupa ora 17, cand intensitatea razelor scade, sapca pote fi utilizata si la orele amiezii cand copilul este la terasa impreuna cu familia sau se joaca in parc inconjurat de cei de varsta lui.

Pentru un concediu placut sau o zi relaxanta la strand, e bine sa achizitionati articole destinate bebelusilor pentru plaja si pentru buna disozitie. Astfel nu riscati insolatiile, arsurile solare sau declasarea altor alergii pricinuite de un soare neprietenos.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare