Cresterea copilului

#incaltaminte #papuci #copii #copii pentru copii

Copiii pot incalta alti copii cu incaltamintea pe care nu o mai folosesc

Copiii care au incaltaminte pe care nu o mai folosesc pot face o fapta buna si sa doneze respectivii papuci catre orfelinate , pentru ca micutii internati acolo sa se bucure si ei de incaltari bune. Campania incepe la 1 septembrie si dureaza pana la sfarsitul lunii.

ECCO lanseaza in Romania campania " Copii pentru Copii ". Prin aceasta initiativa, copiii sunt invitati sa doneze orfelinatelor incaltamintea pe care nu o mai folosesc. Startul se da incepand cu 1 septembrie si se va desfasura pe parcursul intregii luni.

Magazinele ECCO din Romania sprijina aceasta actiune cu scop caritabil oferind un discount de 15 % la achizitionarea de produse noi pentru copii, in schimbul unei perechi de pantofi donata. Incaltamintea primita va fi supusa unui tratament de igienizare, urmand ca apoi sa fie oferita copiilor din doua orfelinate, unul din Cluj si altul din Bucuresti.

"Copii pentru copii este o campanie pe care, de 4 ani, ECCO o desfasoara in mai multe tari din Europa. Sper sa putem ajuta cat mai multi copii prin acest demers, pe care dorim sa-l transformam intr-un proiect pe termen lung si sa-l realizam in fiecare an", declara Victor Tighinean, directorul firmei.

Compania ECCO a dezvoltat un program caritabil, numit “ECCO Walk for life”, prin intermediul caruia sustine in mod constant o serie de activitati umanitare. Alaturandu-se unor organizatii nonguvernamentale, precum World Wildlife Fund (WWF), UNICEF, Street Kids International, Danish Heart Foundation, ECCO are drept scop principal ajutorarea copiilor defavorizati, incurajarea unui stil de viata sanatos si protejarea naturii.

De o mare amploare este proiectul “Walkathon”, initiat de ECCO in cadrul programului “ECCO Walk for life”. Incepand cu 1999, ECCO Walkathon s-a desfasurat in peste 26 de tari, printre care Japonia, SUA, Olanda, Danemarca, Suedia sau Germania. Pentru fiecare kilometru parcurs de participanti, ECCO doneaza cate un euro pentru unul din proiectele umanitare. Anul trecut au fost donati 480 000 de euro.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului