Cresterea copilului

#baby expo #eveniment #copii #cluj

Copiii din Cluj sunt asteptati la Baby Expo

Baby Expo isi deschide inca o data portile pentru bebelusi, copii, viitori sau proaspat parinti, de aceasta data la Cluj in intervalul 11 – 13 iunie la Sala Sporturilor Demian.


Evenimentul va fi presarat cu surprize pentru cei mici, dar si pentru parinti, cu jocuri si concursuri, momente inedite,  activitati educative, distractive si relaxante.


Baby Expo pregateste vizitatorilor o oferta larga de produse si servicii. Printre acestea se regasesc articole pentru nou-nascuti , produse alimentare si de igiena,  cosmetice, jocuri si jucarii, imbracaminte si incaltaminte, mobilier si decoratiuni pentru camera copiilor. De asemenea, de la eveniment nu vor lipsi cartile si CD-urile educative, organizatorii de petreceri sau gradinitele.


Iata cateva dintre atractiile evenimentului Baby Expo:


Piticii Sportivi – copiii cu varste cuprinse intre 14 si 36 de luni sunt invitati sa parcurga un traseu cu patru probe: catarare, echilibru, coborare si de-a rostogolul. Ursuletul Nestle va premia toti participantii.


Mers de-a busilea -  bebelusii cu varste cuprinse intre 5 si 12 luni vor putea participa la un concurs de mers de-a busilea. Parintii vor putea fi alaturi de ei si ii vor putea incuraja pentru a iesi pe primul loc. Toti bebelusii vor fi premiati.


Baby gim – parintii, sub indrumarea specialistilor in kinetoterapie ii vor invata pe copii sa faca gimnastica, sa mearga in echilibru si sa se rostogoleasca. De asemenea, parintii vor primi sfaturi utile care sa ajute la o dezvoltare armonioasa a copilului.


Face painting – la Casuta Veseliei, copiii se vor putea transforma in fluturasi, pisicute, catelusi sau chiar Spider-Man cu ajutorul unor machiaje speciale, realizate de profesionisti.


Atelier de gatit – prichindeii pasionati de arta culinara sunt invitati la o lectie despre hrana sanatoasa. Mai mult decat atat, copiii vor fi transformati in bucatari si vor prepara mancaruri sanatoase .


Clubul Juniorilor – copiii care sunt atrasi de arta vor putea picta cu mainile, se vor juca cu plastilina si vor asculta povesti.


Parintii sunt invitati la BABY EXPO de vineri, 11 iunie pana duminica, 13 iunie, zilnic intre orele 10.00 si 19.00, iar duminica pana la ora 15.00, la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca.


Mai multe informatii puteti gasi pe babyexpo.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare