Cresterea copilului

#coperta #rechizite #inceperea anului scolar

Coperte pentru elevi, dar si pentru parinti - solutii pentru toti, de la Pintexim

 

Valul de cumparaturi ce a insotit noul an scolar a creat multa zarva in randul parintilor care i-au pregatit pe micii invatacei cum se cuvine pentru ceea ce urmeaza. Chiar daca rechizitele de baza deja sunt frumos aranjate in birourile copiilor, mai bine ca nimeni parintii sunt cei care stiu care sunt sansele ca unele dintre acestea sa reziste o perioada modesta intr-o conditie ingrijita. Bineinteles, uneori de vina poate fi calitatea produselor, nu faptul ca cei mici ar fi neglijenti.

Din randul rechizitelor ce se pierd sau care se pot deteriora inainte de vreme, specialistii amintesc copertele. Bineinteles, cand sunt de calitate, se vor pastra mai bine - nu se vor rupe cu prima ocazie cand vor deveni obiectul de joaca al nazdravanilor. Un reper pentru publicul larg cand vine vorba despre achizitia de rechizite scoalare, articole de papetarie si birotica totodata, Pintexim Fabrica de Papetarie vine cu solutii variate in acest sens.

Solutii pentru toti, coperte rezistente si adaptabile - de la Pintexim

Pentru a se pastra frumos pentru intregul an scolar, respectiv pana cand vor fi gata, in functie de tipul caietului, sunt necesare coperte care vin in dimensiuni potrivite. Iata cateva tipuri de coperte ce sunt disponibile celor interesati pe https://www.pintexim.ro.

- Coperte pentru caietele A4 si A5

- Coperte pentru manualele standard si pentru cele speciale

- Coperte pentru caietul de biologie

- Coperta pentru vocabular

- Coperta pentru caietul de note

- Coperte pentru caietele de geografie mari

- Coperta pentru blocul de desen

Desigur, exista si alte tipuri de astfel de articole care isi demonstreaza eficienta. Spre exemplu in cazul celor mai mari, precum si a parintilor, o coperta care sa protejeze cartea de identitate este o necesitate. Astfel exista siguranta ca nimic nu ii va influenta integritatea.

In ce sens se mai bucura parintii de aceleasi avantaje ca si copiii? Solutiile pe care le propune Pintexim vizeaza si o nevoie de baza - se poate afirma cu toata increderea - pentru acestia, cea de a proteja talonul auto. In functie de model, fiecare poate alege o coperta talon auto corespunzatoare, durabila, din optiunile disponibile pe site. Poate fi vorba despre o coperta talon mic - cu 2 parti si un buzunar extra, de o coperta talon auto mare - cu 3 parti, din plastic.

Revenind insa la cealalta categorie vizata, a micilor invatacei, parintii au avantajul ca gasesc in aceeasi sursa si alte modele de coperte care le vor usura insemnat munca de a cauta in magazinele de profil, cu sanse indoielnice de a gasi diversitatea dorita. Intra in randul acestora coperta de indosariere din carton imitatie de piele, coperta de indosariere din plastic trasparent, spre exemplu.

Avantajos in ceea ce priveste toate produsele mai sus mentionate este ca prezinta calitatea dorita, iar preturile sunt accesibile. Pentru ca exista echilibru intre cele doua, parintii sunt incantati de posibilitatea de a le oferi copiilor si astfel de rechizite ce promit sa reziste pentru mult timp.

Pregatiti astfel cu toate cele necesare pentru a merge la scoala, iata ca nu mai este necesara nici o alta stimulare a entuziasmului acestora fata de activitatile propriu zise desfasurate la orele de curs.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare