Cresterea copilului

#dragoni.ro #activitati copii #pictura #povestea primaverii

(P) Concursul Povestea primaverii iti premiaza micul artist

Sezonul cald vine cu o invitatie speciala pentru copiii dornici sa isi exprime viziunea asupra renasterii naturii intr-un mod artistic. Platforma educationala dragoni.ro si Teatrul Ion Creanga vor sa iti premieze micul artist in cadrul concursului Povestea primaverii, organizat in perioada 26 martie - 10 aprilie pentru prichindeii talentati cu varsta pana la 12 ani.

Unul dintre cele mai eficiente moduri prin care iti poti ajuta copilul sa isi descopere aptitudinile este pictura, de aceea Dragoni.ro si Teatrul Ion Creanga ofera parintilor, invatatorilor si copiilor prilejul de a participa la o competitie de desene cu scop educativ si distractiv, denumita sugestiv Povestea primaverii.
 

Concursul Povestea primaverii - conditii de participare


Cei mici au ocazia sa arate tuturor cat de bine reusesc ei sa spuna o poveste emotionanta despre primavara, prin intermediul unei picturi realizate manual, in confortul propriului camin.

Odata finalizata opera de arta, parintii pot fotografia plansa finala pentru a trimite imaginea in format digital ".jpg" sau ".bmp" organizatorilor competitiei, la adresa concurs@teatrulioncreanga.ro. Desenul original poate fi trimis si prin posta, la adresa Bd. Gheorghe Magheru, nr. 27, et 1 Bucuresti, cu precizarea scrisa "in atentia Biroului de Management Educational si PR".

Participantii sunt rugati sa mentioneze numele, prenumele, varsta micutului artist, numele parintelui sau al invatatorului si cateva date de contact.

Peisajele care surprind un colt din natura, un element specific sosirii primaverii sau orice alt cadru sugestiv ales de participanti vor fi evaluate de reprezentantii platformei educationale online Dragoni.ro.
 

Concursul Povestea primaverii - premiere


Cele mai interesante 5 desene vor aduce concurentilor care le-au dat nastere premii care sa le recompenseze pe deplin efortul:
 

  • cate o invitatie dubla la spectacolul Teatrului Ion Creanga - "Carolina si Poneiul"
  • un abonament valabil 6 luni pe Dragoni.ro pentru toate jocurile educative si distractive ale site-ului dedicat piticilor isteti
  • o mascota, un smart-kit si o sapca personalizata


Perioada in care copiii pot participa la competitie este 26 martie - 10 aprilie. Juriul reprezentat de echipa Dragoni.ro va decide numele castigatoare pana pe data de 26 aprilie 2012, cand desenele selectionate pentru premiere vor aparea pe Pagina Copiilor a site-ului teatrulioncreanga.ro.

Decernarea premiilor va avea loc in conditii deosebite, in cadrul premierei spectacolului "Carolina si poneiul", unde mascotele Dragoni.ro vor felicita personal castigatorii.
 

Concursul Povestea primaverii - despre organizatori


Platforma educationala Dragoni.ro a fost creata de o echipa de profesionisti in educatie. Acestia au gasit metode inovatoare prin care copiii sa isi testeze abilitatile, cunostintele si inclinatiile native prin jocuri online structurate si gandite de educatori si psihologi cu o solida experienta in dezvoltarea psihicului copilului.

Prin urmare, concursul Povestea primaverii a fost gandit pe baza principiilor de incurajare a spiritului creator al micutilor, intr-o maniera placuta si motivanta.

Teatrul Ion Creanga din Bucuresti incearca sa aduca bucurie celor mici prin spectacole si experiente artistice semnificative, care sa inspire si sa indemne la reflectie. In plus, teatrul se preocupa si de coordonarea si implementarea de programe de cercetare si proiecte cu caracter educativ pentru copiii cu varste cuprinse intre 0 si 12 ani.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Sfatul expertului