Cresterea copilului

#copil #bucuresti #sala polivalenta #junior expo #targ #expozitie

Concurs: Castiga 2 invitatii pentru familia ta la Junior Expo!

Fiecare zi alaturi de copii tai este o sarbatoare, de aceea cei mici merita tot ce este mai bun. Esti preocupat in permanenta de ultimele aparitii in materie de hainute pentru copii, oferte educationale, hrana sanatoasa. Mai multe despre toate acestea vei descoperi in cadrul expozitiei Junior Expo , cel mai mare eveniment pentru copiii cu varste intre 6 – 12 ani.

Acasa.ro si Junior Expo te invita impreuna cu copilul, prietenii sau bunicii la Sala Polivalenta in perioada 11-13 septembrie 2009 , pentru a participa la marea sarbatoare a celor mici. Peste 75 de companii isi vor prezenta cele mai moderne produse si servicii dedicate copiilor.

In cadrul expozitiei Junior Expo, parintii pot gasi tot ce ii trebuie copilului pentru inceperea scolii : carti, manuale scolare , rechizite, uniforme, soft-uri educationale, echipament sportiv , imbracaminte, incaltaminte, jocuri si jucarii. Programele extrascolare, activitatile sportive si artistice completeaza oferta propunand parintilor cele mai bune solutii pentru petrecerea timpului liber al copilului.

  • Premiile concursului:

Se vor acorda 50 de  invitatii de doua persoane la Junior Expo, cel mai mare eveniment dedicat celor mici cu varste dintre 6-12 ani. Copiii vor avea intrarea libera.

  • Cum poti participa la concurs:

Intra pe forum acasa.ro, dand click AICI. Povesteste-ne o intamplare haioasa din viata copilului tau. Daca doresti, poti atasa si o poza. Vor fi premiate cele mai haioase raspunsuri! Pentru a raspunde pe forum.acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai, poti sa te inregistrezi AICI.

Important!

• Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale corecte!

• Concursul se desfasoara in perioada 1 septembrie – 10 septembrie 2009. Castigatorii vor fi anuntati atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Sfatul expertului